Dudu_Ozer Erken doğum riskim olduğu için yaklaşık 30. Haftadan beri evde yatıyorum sadece 34. Haftada 2 gün hastanede yattım sancım ve 2 cm acılma olduğu için neyseki ağrı durdu ama 2 gündür karnımda bir ağrı var hani ishal olursunda karnın ağrır tuvalete gidiyorum afedersiniz çok az büyük tuvaletimi yapıyorum rahatlıyo gibi oluyorum.doğum ağrıları olabilirmi ilk gebeliğim bilemedim.aralıklı sancılr doğum sancısı diye biliyorum ama benim ağRım düZenli.böyle ir durumla karşılaşan varmı
Happy12 Dudu_Ozer bi fikrim yok ama postun yukarda kalsın canım 🙂 bilgili anneler yardımcı olur inş gereksiz postlardan umarım seninki görünür 😁
minnosveannesiii Dudu_Ozer eğer ulaşabilecek durumdaysaniz doktorla iletişime geçmeniz iyi olur, açılma varmış,aksilik olmasın,aklinizda soru işareti kalmasın 🙏
Betzm Dudu_Ozer bazen bende öyle oluyorum wcye gidince geçiyo havalardan gibime geliyo umarım seninkide öyledir kendini sıcak tut çorapsız gezme belki faydası olur
minnosveannesiii 34+3te başlayan ve üç gün süren ishal yaşadım.Cok şükür ağrılı sancılı kasilmali değildi.ve düzeldi..