SelmAlper Bebek için: 10lu hastane çıkışı (1 adet) 5li Tulum seti (1 adet) Yedek alt üst takım (2 adet) Hastaneden çıkarken giydirilecek kıyafet (1 adet) Müslim bez(2 adet) Kalın battaniye (1 adet) Orta kalınlıkta battaniye (1 adet) Bebek bezi (10 adet) Alt açma bezi (3 adet) Ağız bezi (5 adet) Pişik kremi Biberon Emzik Anne için: Boydan gecelik (1 adet) Pijama takımı (2 adet) Emzirme atleti (1 adet) İç çamaşırı (2 adet) Depent bez (5 adet) Gögüs pedi (5 adet) Terlik Avent gögüs ucu koruyucu kelebek Lohusa tacı Polar hırka Çarşaf ve yastık kılıfı (1 adet) Bakım çantası (diş fırçası diş macunu tarak şampuan duş jeli maskara far dudak koruyucu) eksik olan bir şeyim varsa söylerseniz sevinirim 🙏
Sermec SelmAlper canım hiç hastahane cantadı hazırlamadım ilk gebelıgım dha 13+4 olduk ama bence gayet iyi hastahane cantan aklımda bulunsun bence her sey yeteri kadar var 🥰kolay dogumunuz olsun inşallah
1meleek SelmAlper yeterli gibi görüyo canım benimde ilk doğumum olacak ablamlar iç çmaşırını bol koy dedi ben 8 tane koydum ihtimallere karşı, ilave olarak yeni doğan hemen sarılık olabiliyormuş hastaneden çıkarken yüzene kapatmak için sarı bez koydum 😌
SelmAlper Sermec benimde ilk olduğu için bir çok araştırma yaptım gerekli olarak bunları düşündüm ama eksiğim varsa ona göre ekleme yaparım 🤔
Sermec SelmAlper Ben tecrübeli olmadıgım için bana yeterli geldı canım tabı tecrübeli anneler daha güzel dogru bilgiler verirler
Prenstalha SelmAlper canım eğer özel hastane ye gidiyorsan kendin için sadece ped al bez alma çoğu özel hastane veriyor Bi sor da hastane ne
Misskokulumm SelmAlper tatlım ben de nasipse 3 hafta sonra dogurcam listelerimiz hemen hemen aynı kendine kalın çorap koy 2 tane bir de depend bi kaç tane daha ekle bebek için ben de o kadar koydum🤗
LeylaCan SelmAlper mama koy canım ne olu ne olmaz aramayın. Özel hastaneyse havlu koy birde kasılma geldikce duşa girersin
SelmAlper LeylaCan 1 boy havlusu 1 tanede normal havlu koydum onları yazmayı unutmuşum mamayı da doktorumuz yazıyormuş duruma göre hastanenin altında zaten eczaneler var oradan temin ederiz diye alma gereği duymamıştık
Canoglumbenm SelmAlper bebek bezi Biraz daha koyabilirsin canım. Sezeryan olursan eğer 2 gün için yetmez o bez. Ben de 10 tane koymuştum yetmedi çünkü cnm
Susam05 SelmAlper Benimde çantam da bunların yanı sıra ne olur ne olmaz diye süt sağma makinası var. Bir de göğüs kremi (lansinoh) aldım. Çorap yazdın mı göremedim ama sen bi kaç tane de çorap koy canım.
SelmAlper Susam05 aventin göğüs kremini kullanıyorum ben doktorum 32. Haftadan itibaren başla demişti memnun kaldım yeniden ondan alıp koyacağım yanımızı da
2bebekannesi3542 SelmAlper depend kullanınca ic çamaşırına gerek kalmıyor, hastanenin verdigi bezler iskence gibi ben ilk hasta bezinden sonra depende geçtim.. depend ekleyebilirsin
Ebrtuna SelmAlper SelmAlper ben sezeryan oldum kaka yapablyr ve sık sık degıstrmk gerekıuor ama yeterlı hastane cıkısıın ıcındede car nasol olsa bu arada hastanenze sorun veryrmı hasta bezi diye bende özel de dgoum yaptım ama pamuk arasında sargı bezi tarzı kalın bezlerden verdı ben kulot bez kullandım ınanılmaz rahat kanama cok oluuor battıkca zorlanmadan cıkartablyrsnz diger turlu zor oluuor dıkıslerden egılıp kalkmak