Hayat_54 Merhaba arkadaşlar çok kararsız kaldım kullanan var mı? Hangi markalardan aldınız? Memnunmusunuz?
Mlssa Hayat_54 Ben wee emzik aldım,kızım reddetmedi. Biberonun en küçük olanı Wee yenidoğan,diğeri de Avent natural pp biberon aldım..Birkaç kez mama vermiştim ilk günler,bunları da reddetmedi memnun kaldım.
Kubuuu1 Hayat_54 inşallah kullanmak zorunda kalmazsınız ama bebek biberona alisirsa meme reddi yaşanabilir iyi karar verin derim
Ozdem Philips avent aldım ama kullanmahı düşünmüyorum Allahın izini ile göğsümü reddetsin istemiyorum
Hayat_54 Ozdem sutu gelmedigi gibi bi durum olursa mecbur kullancaz bende istemiyorum ne yaaplim mecbur kalmayiz insallah 🤔
Mlssa Hayat_54 Yani bazıları memnun bazıları değil biraz deneme yanılma olayı sanırım bu işler ya😊 ben memnun kaldım ama🙏🏻
ballicoreklerim Hayat_54 emxzik almadım ama biberon nuk marka anti kolik özellikli anne göğsüne en yakın olanı seçtim ama emziğe gerek duyarsam kauçuk uclu ortodontik emzikleri var onlardan tercih ederim
Tugba1234 Hayat_54 kesinlikle lansinoh biberon kullanin pisman olmazsiniz bebegim sarılık oldu uyandırıp da emdiremedigim icin hastanede hemşire tavsiyesi uzerine aldim sütümü sagipda verdim ve kesinlikle mememi reddetmedi cok şükür hem emip hem sagip veriyorum geceleri ozellikle uykusuda bolunmemis oluyor ilk basda ayaklarinin altiyla bir saat ugrasiyodum ki uyanip emsin diye bes dk emip yine yatiyordu sarılık yüzünden surekli uyumak istiyordu emzikde kirki cikana kadar vermemeye karar verdim cunku ilk basda ceneleri cabuk yoruluyor gucunu emzigi bos yere cekmeye kullanmasin istedim belki kirkindan sonra verebilirim
Damla01 Hayat_54 4 ayri markamin emzigini aldim kizim hicbirini kabul etmedi. Biberonda once wee baby kullandim ama deligi cok genisti anne memesinden rahat geldi kizima. Sonra onu birakip awemt aldim anne gogus ucuna en yakini ve gaz yapmiyor. Cok memnunum 2.5 aydir kullaniyorum. Meme reddi yasamadim.
Prettymomy Anne göğsü özelliği taşıyan biberonlar var bebek emdikçe yanı çektikçe içinden geliyor, bu sayede biberona alışıp memeyi bırakmıyor