Heisenberg Bebekannesimm Göğüs uçlarında renk koyulaşması vücudunuzda değişen hormon dengesinden kaynaklanıyor. Cinsiyete bağlı olarak değişen bir durum olmaz vücudunuzda🌺
artis_sevim Bebekannesimm bence hiçbir alakası yok erkek bebek bekliyorum neredeyse hiçbir değişim olmadı tamamen hormonal olduğunu biliyorum bende🙂
elif_badeninannesi Bebekannesimm benmki kız ama koyulasmaya basladı cinsiyetle ilgili oldgunu sanmıyorm
Sinem35 Bebekannesimm hayır cinsiyetle alakası yok hormonal bir şey. Şöyle ki benim kızım var hiç bir renk yapı değişimi olmazken arkadaşımın kızı oldu komple memesi karardı şekli değişti. Tamamen hormonlarla alakalı
Htczmra Benim kızım olck yüzümde hicbisu çıkmadı ama gogsumun etrafı bile kapkara oldu bence alakası yok
Ecrinimm Bebekannesimm valla cinsiyete bağlı mı bilmiyorum ama kızımda hiç olmadı ama ogluma hamileyim göğüslerim kahverengi oldu baya hemde koyulaştı yüzümde heep leke içinde
Aysegulkaymakci Bebekannesimm canim hic siyaha benzemiyor onceden açık pembeydi simdi pembemsi hafif kahvemsi bi renk oldu ama koyu bile degil. Koyu olsa da geçici bir şey kafaya takmaya gerek yok ki