TunarinAnnesi Kızlar 🌹 Adete 9 gün kala ultrasonda Rahim duvari 10,8 mm kalınlaşma var dr gebelik söz konusu ola bilir dedi 🤰🏻Sol kasıkta ara sıra batmalar da var ve kötü kokular alıp mide bulanmasi yaşiyorum ve aşiri derecede göğüs hassasiyetim var sizce ne zaman erken gebelik testi yapmaliyim ? Bata son 8gün var Ve ben bu ay folik asit ve Bal tarçin çörekotu macunu yedim düzenli beslenmeye özen gösterdim dualar etdim ağladim 😔
Apilhatice TunarinAnnesi gögüs hassasiyeti dedin beni ordan yakaladın gögsü hassaslaşıpta hamile olmayanı görmedim inşAllah sende hamilesindir Rabbim gönlüne göre versin💕
Aykam123 TunarinAnnesi ben iki ay yanlız hamileliyi düşündüm, olmadı bir şey, üçüncü ay hiç umudum yoktu artık, doktora gidicekdim. Baktım hamileyim)))
TunarinAnnesi zynb_ozkn İnşAllah Canm dualarım hepimize 🙏 saf bal yarm litre 30 qram çörek otu(rondodan geçirilmiş) 30 qram tarçin Şifa niyetiyle Bismillahla İnşAllah işe yarar
Kubraseyit00 TunarinAnnesi yengemin hamile olduğu usg de cikti. Doktor kalinlasma var gebe olabilirsin dedi tabi onun 2 gunu vardı adete kan testi yapti hamile oldugunu öğrendi
_zehra_ Canım inşallah hamilesindir . Bu macun u bende kullanmıştım. O ay kasıklarım ve göğüslerim inanılmaz derecede ağrıdı. Kesin hamileyim dedim ama olmamıştı. Yumurtaliklari çok çalıştırdığı için oldu sanırım. Allah en kısa zamanda bebişine kavuştursun 🤗
TunarinAnnesi DiplomaliEvHanimi Dualarimdasınız Hepiniz Rabbim kısa zamanda sevindirsin bizi İnşAllah 🙏