Seda05 İlk önce merhaba kızlar 😊 27.09.19 tarihinde kontrolüm vardı ve doktorumla bebek kanala girmediği ve açılma olmadığı için sezeryana karar verdik. 28.09.19 tarihinde öğlen 12 de gel yatışını yapalım dedi. O akşam beni uyku tutmadı ne yapçam ne etçem gibi düşüncelerim vardı. Her neyse ameliyat günü geldi öğlen 12de yatışım yapıldı. Kan alındı damar yolum açıldı serum taktılar ve saat 15:30 da beni almaya geldiler artık. Ben heyecandan korkudan ölüyordum. Giderken ağladım çünkü acayip korkum vardı. Ameliyathaneye geldik sedyeden ameliyat sedyesine aldılar beni. Anestezi doktoru geldi ve arkama uyuşması için bişey sürdü sonra iğne yaptı ama inanın damaryolu açılırken daha çok acıyo. Onu hissetmiyosunuz bile. İğneyide yaptılar sol ayağım sıcak olmaya başladı sonra derken komple göğüslerimin altına kadar ısındımve komple uyuştum. Kütük gibi oldum. Vücudunuzu koparıp alsalar haberiniz olmıcak 😀 sonra sondayı uyuştuktan sonra taktılar. Önüme örtüyü serdiler. Ve ilaçta dolayı tansiyonum düştü. Hemen iğne vurdular anında geçti. Sonra bebeğin çıktığını karnıma bastırlma hissi olmadı hiç hissetmedim bile. 5 dk içinde bebek çıktı aldılar götürdüler. Yarım saate kadar ben çıktım uyuşukluk geçtikten sonra sondamı aldılar herşey iyi geçti ❤️😊 hayırlı doğumlar herkese ❤️❤️
Sevilypc Seda05 gözünüz aydın canım rabbim sağlıcakla büyütmek nasip etsin ❤ darısı hepimize inşallah ❤❤
_12222 Seda05 ay canım hayırlı uğurlu olsun allahım sağsalim nasip etmiş ben çok korkuyorum Doğum için ya 🙄
Ps15 Seda05 Allah analı babalı büyütsün tamamen ağrılarınızın geçmesi ne kadar sürdü acaba yani kendi kendinize rahatça yatıp kalkabilmeniz mesela?