yazgecesi selam canim.ben sicak suyla duş almişdim doğumdan 1 gun oncce.alip cikdim belime agri girmisdi.o halimle eyildim kalkdim hani iş goruyorum diye yani.egzersiz diyil sezeryan olicakdim.ah bide yine agri davam etti.30 dakika birdi icimde bi şubhe vardida.yine duş aldim
Sicak suyu belime tutdum.niye tutdum hic kendjmde bilemedim😀agrilar gitmedi.sabaha kadar yatagimda kivir kivir kivrildim ben agridan
+bebeyimde kasiliuordi sanki cikocak gibi vuruyordu vajinaha.agliyordum cok acidiyordu beni.boyle tam farkli birseydi yani.sabah durunca halsizdim.parçamda karayeşil akintim olmusdu.gunuz vakti doktor sezeryandsn omce bir hap vermosdi bana ki kabul edersin aç gelirsin neyse.haap atmaya durmak isdedim yerimden dhramadim ablam bana su verfi icdkm.bu arada adet sancim vardi birseyler akiyordu ama.zor durdum tuvalete gitdim.bi bakdimki hayhay kan geliyor.kanin rengi hemen hemen yesilkara lluyor
Meyerseki benim nişanim aksamdan gelmişmiş.akinti renk deyisdigi icin ben bilememisem.aksam saat 7ye kadar bekledim.sancilarim geliyordu evde.tuvalete giriyordum sık.bi bakdimki suyum geliyor apar topar hastaneye gitdik.nstda sanci 140 açilma 0.su ve kan geloyo açilma yokdu.zaten sezeryan olucakdim
Olmasaydim belkide digurmus ola bilirdim