Blackmom Kızlar bugün gündüz 2 gibi süt içmiştim 5-6 gibi de birazcık yoğurt tükettim. Akşam 8 buçuk 9 gibi balık yedim .. ve 10 buçuktan beri lavabodayom ishalim 4. Kez girdim çıktım. Balık dokunmuş olabilir mi ya da zehirlenme ???
Ecemsbaby Blackmom balık taze degilse belki dokunmuştur canım ama vücut atmanın bir yolunu bulmuş gibi geldi. Geçmiş olsun doktorun daha iyi bilir. Mide de hassaslaşıyor ondan olabilir
Eceguldemir Blackmom yanlış yönlendirmek istemem ama balık ve süt ürünlerinin aynı günde tüketilmesi önerilmiyor. Yani muhtemel olarak bu sebeple şuan bu durumda olabilirsiniz geçmiş olsun 😔
Nurrrrr Blackmom canım balıktan çnce yediysen bişey olmaz diye biliyorum , ama neden ishal olmuşsun onu anlamadım birde kusma mide buşantısı baş dönmesi gözlerde kararma varmı ?
Blackmom Ecemsbaby Eşim balıkçıdan alıp gelmişti ne kadar taze bilemiyorum işte.. ishal olmam bebeğe zararı olmaz değil mi
Blackmom Eceguldemir Evet hiç düşünememiştim böyle birşeyin olacağını da.. ama sanırım suan sebep bu başka bir şey değilse eğer🤷🏻♀️
Ecemsbaby Blackmom gebelikte ishal sık görülebiliyor endişe etmeyin ama elektrolit kaybı olmasın diye bol sıvı tüketin. Kötü hissederseniz de acile gidin nolur nolmaz
Minnos12anne Blackmom ishal ve kusma durumlardinda bebegin suyunun gittiğini duymustm doktorunla gorusmeni oneririm
Blackmom Nurrrrr Hayır hiçbir şey Yok sadece karın çevremde hafif ağrı ve ishal durumu lavaboya girip çıkmak🤦🏻♀️
Gizemmali71 Salgın var ishal bulantı kusma acile git serum ye rahstla yoksa çok çekersin hiç bişey gecirmiyo
Arbk Minnos12anne ay allahım nekadar bilinçsiz saçma bilgiler veriyosunuz ne alaka bebeğin suyu ? Canım hamilelikte olur haşlanmış patates muz ye güzelce geçer hamileliğin şanındandır kusmak suyu falan gitmez bebeğin ama normalden aşırıysa isalle birlikte doktora git
derinmavi korkma canım bak kusmuyosun bile zehirlenme olsa kusardın bence. vücut atıyo arkadaşların dediği gibi. haşlanmış patates falan ye ishal için
Minnos12anne Arbk kafamizdan mi uyduruyorz kuzenim gida zehirlenmesi yasadi gebeykn ishal istifarda bebeğin suyu azalıyor cok bilion konusuon