Minikmelek Arkadaşlar benim çok akıntım var su gibi akıyo bazen su gibi bile oluyo sebebi nedir sizce ne yapmalıyım
Sevilay_dvc Minikmelek hiç sormayın suyum geliyo korkusuyla 2 defa acile gıttım aşırı korktum ama baktılar akıntı. Hem beyaz sarı hemde su gıbı oluyo afedersınız . Günlük pede ragmen iç çamaşırıö islanıyo cok tuhaff
rukiye-02 Minikmelek bende de aşırı oluyor ya günde üç dört kez günlük ped değiştirmek zorunda kalıyorum doktor doğum yaklaşıyor akıntı normal dedi bende bilemedim 🤷♀️
Naze2151 Minikmelek ay bu bendede oluyor ama dr her kontrolde suyu iyi diyince ben artık telâşlanmak bıraktım
Mrv_ycgl ZehraAlbayrak mantar olsa kaşıntı koku olmaz mi suyla ıslanmış gibi oluyo iç çamaşırı bende de oluyo
ZehraAlbayrak Mrv_ycgl bazen kasintisizda olabiliyo.. mantardan farkli enfeksiyonlarda sulu akinti yapabiliyo
Mrv_ycgl Minikmelek ben sormustum doktora akintida koku kaşıntı olmadığı sürece olabilir gebelikte dedi
Nurane001 Arkadaslar 19 haftalik hamileyim sukurler olsun .bu gun hic hiss etmedim bebek terpenislerini .oluyormu oyle nolur yaziniz
kitapkurdu Ben 8 haftalık hamileyim. Bende de oluyor. Ama çok özür dileyerek söylüyorum ilişkinin ertesi gün oluyor.