Prenses01 Merhaba anneler doktorum 37 6 da sezaryan günü verdi acaba çokmu erken bi sakıncası varmı bu haftada Doğum yapan varmı ?
Balogul Prenses01 canım neden sezeryan ve neden 37+6 zaten ciğer gelişimi 38 hafta dolunca bitiyor kaldı ki anne karnında bır gün doğduktan sonraki bir aya denk geliyor gelişim için
Leyla9292 Prenses01 iknci gebelikte şekerden dolayı 37haftalık iken sezeryan oldum hemde 37haftanın ilk gününde çok şükür hicbir sorunda olmadı.kilosu iyise bi sorun olacağını düşünmüyorum.
Prenses01 Ben daha önce amaliyat oldum zaten birde normal Doğum istemedim ... oda böyle bi gün verdi erken mi sizce anneler nolur akıl veren ilk bebeğim tecrübem yok
AyselNhtGoksu Prenses01 doktorum demişti ki sezaryen de olsa anne - bebek dostu olan tercih edilmeli. Yani doğumu bebek başlatmalı. Suyunuz gelmeli, sancınız başlamalı, açılmanız olmalı. Tamamen doğal başlamalı. Bence doktorunuza bekleyeceğinizi söyleyin.
Balogul Prenses01 Dr a nedenini sordunuz mu bu önemli Sağlık acısından bır şey varsa o başka ama normalde çok erken
Prenses01 BamBi sezaryan ben istedim üstelik boyu ve kilodan dolayı normal yapamazsın dedi bunun yanında bir nedenim daha var amaliyat yerim..
sevdicek Prenses01 demek ki kilosu boyu gelişimi vs çok iyi o yüzden birkaç günün fark etmeyeceğini düşünmüş olabilir. Doktorunuza güvenin bence