Omerasafanne Kızlar 37+2 haftalık hamileyim 35. Haftadan beridir sürekli ağlıyorum hamileliğim çok güzel geçti hiç ağlama falan olmadı ama 35. Haftadan sonra kesintisiz ağlıyorum bazen 48 saat sebepsiz yere ağlıyorum hıçkıra hıçkıra napmam gerek ya ağlamak istemiyorum eşim de üzülüyor psikoloğa falan mı gitsem
sinemsepci Omerasafanne seni içten içe etkileyen bişey vardır belki? Kafana taktığın bişey yada doğum korkusu falan
Omerasafanne sinemsepci hiçbir sebep yok sadece ağlamak istiyorum sebepsiz yere hiçbir sebebi yok KESK’e sebep olsa
Omerasafanne Hamileliğimin basında olsa anlıycam hırmdan değişikliği ama gelmişim hamileliğin sonuna neyin nesi anlam veremiyorum cıldırcam Acaba erken lohusa diye bişe var mı diye düşünmeye başladım şimdi
ekimannesi59 Birkac gündür bende surekli agliyorum. Dogumdan cok korkuyorum. Kendimi cok çaresiz hissediyorum nasil olacak nasil gececek bebegime bakabilecek miyim kafamda hep bu sorular. Ya bana bise olursa. 9 gun nasil gececek boyle
Omerasafanne ekimannesi59 bende Doğum korkusu yok şimdilik herkesin her dediğine ağlıyorum her seye ağlıyorum