Sadiyy35 Zumrutcelebi başka bir yere baktır istersen çok geçmiş olsun böbrek ağrısı kolay değil valla
Zumrutcelebi Zeyno16 bir daha agrin olmadiysa super, ben tedirginim hee gun o agri olursa ne yaparim diye.bir de calisiyorum calisirken basima gelirse mahvolurum
BirVeraAnnesi35 Zumrutcelebi anestezi vermeden takmak istedi doktorum yani anlayacağın canlı canlı taktı ama çok zor yada ağrılı değil kesinlikle. Tabi takılırken hissediyorsun yanma acı biraz oluyor ama 2 3 dk lık sonrasında rahatlama oluyor
Zumrutcelebi BirVeraAnnesi35 tabi bu agridan sonra o agri cok can yakmaz diye düşünüyorum mutlaka sizi oluyodur.ama saglik icin deger
Sdemirel Zumrutcelebi benim de 24. Haftada çıktı ortaya sağ böbrekte büyüme 33 olduk şimdi ara ara ağrıyor ama dayanılmayacak gibi değil . Daha ilerlerse stent takılacak sen yine git kuzum ürolojiye boşuna çekme ağrı . Benim şimdi de sürekli idrar yolu enfeksiyonu cıkıyor böbrek yüzünden
Zumrutcelebi Sdemirel dun gittik iste canim, zaten gebelikten dolayi bisey yapamayiz parol kullan diyor da o da agri kesen bir agri kesici degil.sicak banyo biraz iyi geliyor.calismasam hic problem degil ama çalışınca cok zor
BirVeraAnnesi35 Zumrutcelebi kesinlikle canm birde benm son evrede olduğu için böbreği kaybetme durumumuz vardı çok şükür şuan iyiyim ama bol su içmeyi ve yatarken ağrıyan böbreğin üzerine yatmamayı unutma
Sdemirel Zumrutcelebi cok zor gerçekten hiç uyutmamıştı beni bi gece. İnşallah hemen geçer senin de😞😞
hohomoromu Zumrutcelebi benimde ilk gebelikte sol böbreğimde genişleme oldu son zamanlarımda ağrılar şiddetlendi dayanılmıcsk hal aldı 1 hafta yattım serum antibiyotik falan ağrı biraz dindi sonra doğum ysklasmıstı zaten ama o ağrıyla 10 cocuk dogrulurdu valla hi
Zumrutcelebi hohomoromu bende dogum acisinin ancak bukadar olabilcegini dusunuyorum bu agridan sonra.agrilariniz ara ara siddetli devam etti mi peki hastabeden sonra
BirVeraAnnesi35 Zumrutcelebi yok canm dördüncü evre son evre oluyor ama üçüncü evrede bile olsa takmak zorunluymuş
hohomoromu Zumrutcelebi evet hastaneden sonra oldu ama dayanılmıyacak kadar değil di hastanedede pek bir şey yspsmıyorlar zaten gebe oldugun için parol vuruyorlar ağrı kesici hiç işe yaramıyor enfeksıyndan dolsyı antibiyotik tedavisi yaptılr o işe yaradı inşsllh olmaz ağrılarnz çok zor vallshı yasayan bilirok gecmıs olsn
rukiye-02 Zumrutcelebi aynen kesinlikle mümkün değil o ağrı ile yaşamak ben stent takıldığından beri rahatım ama korkumdan yatarken bile çorabı çıkarmıyorum çünkü ayağımdan çok soğuk alıyorum sana da geçmiş olsun canım çok dikkat et çok zor böbrek
BirVeraAnnesi35 Zumrutcelebi birincş ve ikinci evreleri hamilelikte normal karşılıyoruz demişti doktorum ama bilemiyorum tabi ağrısı çok kötü bişey
Papatyam9 Zumrutcelebi Ayaklarımı üşüttüğümde çok az ağrım oldu ama o haftalardaki kadar şiddetli olmadı bir daha