Ilknurcyhn Gulbeyazk 😑 bende gecen sene 23 haftalık erken doğumla oğlumu kaybettim yazdıkların resmen benim yaşadıklarım ben melegimi kaybettim inşallah Rabbim senin meleğini sana bağışlasın dualarım seninle 🙇♀️
Serap46 Ilknurcyhn kaybınız için çok üzgünüm ama keşke bu postun altına yazmasaydınız yaşadıklarınızı 🙁
Adelina Allahim o meleyin o hastaneden sizinle birlikde cikmasini nasib eylesin yaRabbiм🙏🏻🙏🏻Bende 23 haftalik hamileyim,yazmissiniz ya dogdugunda agladi die cok duygulandim o minicik agzigla o minicik caniyla aglamis bide kiyamam ya🤗insallah burda yeni postunuzu gormek nasip olur kizinizla birlikde🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
tubizm Adelina Ben de 23 haftalik hamileyim inanilmaz duygulu okudum. Rabbim bagislasin miniginizi size ❤️ Ben inaniyorum agladiysa, tutunucak o hayata, annesine🙏🙏🙏
Mislimelek Gulbeyazk rabbim evlatlarımızı hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bende dün suyumun gelmesiyle 28+6 da ikizlerimi doğurdum şuan küvezdeler çok minikler rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Hilaliso Mislimelek cnm mrb bnde ikizlere hmileym acikligm car 3 4 cm dr suyun gelrse hemen alrz diyo korkyrm bndr su gelrde anlayamm dye bi belrtn vs bsey oldu mu ?
Mislimelek Hilal53 sağolun küvezdeler solunum sıkıntısı var ama bilmiyorum Beni bugün taburcu ettiler aklım onlarda kaldı hep çok üzüldüm
Gerginanne Gulbeyazk çok geçmis olsun canım. Rabbim kızını sana bağışlasın inşallah. Hayırlısıyla gelişimini tamamlar ve en yakın zamanda kucağına alırsın inşallah . Daha öncesinde gebeliginde bi sıkıntı varmıydı erken doğum riski falan.
Gulsahvl Gulbeyazk Rabbim size bağışlasın. Allah'ın dediği olur inanarak çok dua et sen güçlü olursan o da güçlü olur savaşır ve evinize birlikte dönersiniz inşallah. Dualarımız sizin ve sizin durumunuzda olan tüm annelerle ❤️
Hasisinmelegi Güçlü ol Allah ol derse olur dua et inanıyorum ki yaşayacak ve eve Birlikte döneceksiniz inşallah toparlanacak dualarım seninle
Sibel_Sercan Gulbeyazk Allah yardımcın olsun. Önceden öyle Bi risk olduğunu söyleselerdi görselerdi ultrasonda keşke. Sana ciğerleri gelişsin diye iğne yaparlardı. Ablama iğne yaptılar.
Mr1517 Gulbeyazk Allahım evladını korusun sağ sağlim kucaklamanı nasip etsin inşallah , yar ve yardımcınız olsun 🙏🏻
antigone Gulbeyazk Allah yardımcınız olsun öncelikle..hiç umutsuzluğa kapılmayın,Allahın dediği olur🙏🏻 bi arkadaşımın 900 gr bebeği 6. syında doğmuştu,şuan oğlu 8 yaşında..dualarım sizinle