Gulbeyazk canim senin yazdini okudum sanki kendimi gordum sende ayni seleri bende yasadim ama bnm suyum gelmisti anneme kaynanama soyledim suyum geldi die bana inanmadilar 27 haftaliktim dediler idrarini kacirmissndir snra esim bana inanarak doktara goturdu 8 cm acikligim vardi ve cocugun ayaklari rahimimden cikmisti hemen ciger gelistiricler vurdular bana hemen acil sezeryana aldilar kizim dunyaya geldi 1140 gramdi snra sisligi gidince 980 grama dustu 1 ay 3 hafta kuvezde kaldi rabbim kizimi bana bagisladi cok sukur rabbime yicek ekmegi varmis suan o kdr akilliki 7 bucuk aylik olduk bile suan 2. Ye hamileyim allahin izniyle kucama alirim ama cok korkuorm yine ayni seleri yasicam die gercekten cok zor gunler atlattik sadece bu donemde sabirli olman lazim aradan zaman gecince cocunu kucanina verecekler kablolar olcak cocunda senin kokunu alsin die kucagina aldin zaman onunla knus annecim dayan de icinden ne geciosa onu soyle knus ama cok iyi geliyormus seni hissedio dediklerini duyuyo ama sakin kucagina alinca aglama hissediyor hep gul gerisi allaha kalmis canim allah sabir versn seni en iyi ben anlarim suan ayni seleri yasadim icin bu arada allahim sana bagislasin evladini kac kg dogdu