Prens12_annesi Eceece1 acılmam yok ya bu nasıl oluyo bende anlamadım ama rahim agzı açıklığı dedi araştırıcaktık hamile kaldıgımı ögrendim araştıramadık ama düşük ve erken doguma sebep oluyo dedi doktor 2 düşügüm var onun icin bunda hep yatıyorum
Gulbeyazk HandeYavuz Allah razı olsun şimdilik herkez yanında onlar beni yanlız bırakınca acısı anlaşılır kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama ne kadar olur bilirsin ne diim ki Rabbim beterinden korusun Allahım bize sabir versin
Gulbeyazk Söylenecek bi söz yok malesef bi anne yavrusuz kaldı Rabbim kimseye yasatmasin zorluğu anlatılamaz birşey heryerde onu aramak inanır mısınız karnimda bi damar attığında ölüyorum sanki için parçalanıyor ama çare yok mevlam öyle yazmış Allahım dayanma gücü versin ne denir ki herşey için saolun hiç yoktan dualarınızla kızımı yavrumu 4 gün gördüm bir defa dokunabildim buna da şükür
Bsrkoc Gulbeyazk o minik en güzel yerde size cennette şefaatçi olacak rabbim dayanma gücü sabırlar versin başınız sağolsun
Haribo42 Gulbeyazk basin sag olsn cnmm 😔 bizler sadece emanetciyiz allah verdi yine o aldi.. insallah seni cok metanetli gordum masallah ins hep oyle ol ❤️Bir melek seni beklicek cennette ❤️
Gulbeyazk Melike81 aman dikkat edin gerekirse bez kullanın tuvalete bile gitmeyin çünkü bu acı çok fena
cansuuylcn89 Gulbeyazk çok zor yaşadığım için seni anlatabiliyorum acı hiç geçmiyor ama zaman herşeyin ilacı. Başın sağolsun meleğinle cennette buluşman dileğiyle.
Gulbeyazk Inşallah kizlar insallah hepinizden allah razi olsun evet atlatmaya çalışıyorum yavas yabas bunun ustesinden de gelecegim insallah
Haticenurum123 Gulbeyazk Allah birdaha yaşatmasin bu aciyi mesleğinin omrunu diger evlatlarinin omrune versin insallah
Gulbeyazk Haribo42 Allah razı olsun saolasin isyan edip kendimi yıpratmaya gerek yok şükür buna da şükür yaşadı sütümü aldı sevmeye zamanımız oldu sadece doyamadık kader demekten başka çaremiz yok
Funday35 Gulbeyazk RABBİM yavrunuzu size bağışlasın tez zamanda sağlık versin ALLAH kuzağınızı boş bırakmasın İNŞALLAH 🙏