Bilgege Gulbeyazk Allahım yardımcın olsun canım bebeğine sağlıkla büyümeyi nasip etsin ünşallah sağlıklı prametüre bi bebek olur 🙁
Ebrugunesss Gulbeyazk canım benim rabbim sanada bebeğine de güç kuvvet versin inşallah bebeğine kavuştursun bir an önce
Mislimelek Hilal53 sağolun küvezdeler solunum sıkıntısı var ama bilmiyorum Beni bugün taburcu ettiler aklım onlarda kaldı hep çok üzüldüm
Hilal53 Mislimelek kuzum üzülme sütünü düşün bebisin hisseder bnde birakip geliyorum bbegimi Allaha emanetler
tubizm Adelina Ben de 23 haftalik hamileyim inanilmaz duygulu okudum. Rabbim bagislasin miniginizi size ❤️ Ben inaniyorum agladiysa, tutunucak o hayata, annesine🙏🙏🙏
Sedaveminikadam Gulbeyazk allah şafi ismiyle sifa versin.inşallah sağlıkla kucağına alırsın sımsıkı sarılır beraber eve dönersiniz😞🤲🏻
Gulbeyazk Sdemirel ay inşallah doktorlar hiç umut verici konuşmuyor moralim oldukça düştü sütüm gelsin diye uğraşıyorum bir yandan da inşallah herşey düzelir
Edaelaayse Gulbeyazk inş iyi olur ya cok üzülüyorum böyle duyunca bebeklere çocuklara bişey olmasın neolur Allahım 😞
Gulbeyazk Elina şimdilik vermiyorlar serumla besleniyor ama bana sağmam gerektiğini söylediler bende sütüm gelsin diye uğraşıyorum
20182019 Gulbeyazk cnn dere otu ye bol sut yaoar su ic habire bilyrm morln bozk ama bebegb icin iyi olmays cls sutun ins gelir
Glybskl Gulbeyazk rabbim şifa versin inşallah güzel kuzunu sana bağışlasın canım benimmm 🙏🏻❤️ İnşallah organları gelişmiştir bir problem yoktur çok zor anne olmak rabbim kucağını boş bırakmasın
UmudumOldun Gulbeyazk Allah'ım şafi adının hürmetine şifa versin inşallah miniginizi sizi bağışlasın 🙏