Deniz8731 ozgeecan9 Aynen cnm guzel haberleriini bekliyorum insallah 😊 Adet zamani gelince yine haberleselim. Gebelik testi yapmayi dusunuyo musun buara. Bazılarının 6-8 gun once belli oluyomus
ozgeecan9 Deniz8731 insallah canım🙏🏼😊 bugün yada yarın bi yapim diyorum ama kararsızım benimde erken cıkıyor toplam 4 gebelik gecirdim birini 3gün varken birini 4gün varken birini 5 gün en sonuncuyuda 6gün varken öğrenmiştim😂
baltacirahsan ozgeecan9 keşke bende de erken çıksa geçen aylarda hep test yaptım bu ay yapmadım son 2 gün kaldı. Bakalım artık ne olacak😊
Demet1307 Benim bugun ama test yapmaya kotkuyrm cumartesi yaptım cıkmadı ins guzel haberler alırız hepimiz
NurEto esmaakts benimde 8i diye bekliyorum 2 aydır 26 günde oluyorum yumurtlama günüme görede 8i 9u gibi ama eskisi gibi 30 güne dönerse 12sini bekliycez inş 12 sinde de gelmez 🤲
Demet1307 Yok yapmadım eve gidince yaparım yada yarın çalısyrm çünkü ama korkuyrm test yapmaya ates basıyor bugun
ozgeecan9 Demet1307 aaaaa hayırlı olsun canımmm🥰 benim bütün testlerim böyle cıkmıştı yarın kan ver🙏🏼