ozgeecan9 sumosgoksu canım bence beklemelisin hemen üzülme daha 8-9 gün olmuş en az 12gün gecsin öyle yap testi dualarm seninle 🙏🏼
sumosgoksu ozgeecan9 inş canım allah isteyen herkeze nasip etsin pazartesi veya salı test yapıcam bi bakalım yine
maviruhum Ben gripten dolayı bugün gittim kızlar test yaptırdım 1.20çıktı sonucum ilaç kullanmaya başlıcam mecbur ama adette olmadım🤷🏻♀️ Sizlere güzel haberler getirir umarım bu ay benim olmadı yine😔
baltacirahsan ozgeecan9 benim 3 gün kaldı sağ kasığım ağrıyor beyaz akıntım var göğüs uçlarım ağrıyor ve çatlamış. Adete 5-6 gün varken kahverengi lekelenmem oldu hayırlısı olsun🙏
gulcannn Benimde 4 günüm var . Bu ay hastane de yumurta takibi yaptırdım bakalım inş güzel haberler vermek hepimize nasip olur. Üç yıl çocuksuz çok zor ve sıkıcı oluyor artık😔
maviruhum baltacirahsan sonuç çıkınca 3 serum yedim malesef. Çok hastayım, sırtım dahi tutuldu hastalıktan hareket edemiyorum. Bende direndim 4gün parol içtim sadece ama geçmeyince mecbur gittim ilaçları kullanmadan düzelemem 😔😔