Deniz8731 Gul_1900 Evet öyle olur 😄 Bende önce adete kadar bekleyebilirim sandım ama bekleyemedim. Simdi dedigin gibi bi 5 gün ben de bu silikten sonra supheple beklicem 😄 En azndan hareketlerime daha dikkat ederim varsa diye.
Zynp01 ozgeecan9 21 eylül canım takvime göre tesadüf ogün doktora grmiştim baktı yumurtlama olmş rahim duvatı kalınlaşmş dedi
Zynp01 Deniz8731 4 gün kala yaptım negatif ama bacaklarım inanılmax ağrıyor hiç böyle olmamştı daha önce. Ve ilk kez yumurtlamadan itibaren göğüslerim şişip ağrımaya başladı ama negatif:)
Deniz8731 Zynp01 Şuan varsa da negatif cikabilir zaten canim. Geç dollenme olabilir. Yumurtlamanin ustune 14 gun gecmesi lazm belli olmasi icin. Benim de senin gibi belirtilerim oldu.
Zynp01 Zynp01 Deniz8731 inşallah bebiş vardır çok istiyordum negatif olunca hevesim kaçtı adet olcm kesin
hlmc Ben 6 gün kala erken gebelik testi yapmıştım bişey çıkmadı ama dün kan verdim 4 gün kalmıştı dün, akşam sonuç çıkmış beta hcg 15 😊 gebelik başlamış dedi doktor ama gecikme gününden itibaren 2 , 3 günde bir kan ver takip edelim boş veya dış gebelikte olabilir yükselmeden emin olamayız dedi. Şimdi beklemek zorundayım bakalım sağlıklı bir ilerleme olacak mı 🙏🏻🙏🏻