Rapunzel2019 Adablc Merhaba, benimde kızım 4.5 yaşında, ondan kalan yatak. Araba vs var. Ben aldım baya birşey. Eksikleri kalmadı, ilk 4 ay kadar kullanacak eşyamız var. Ama hala gözüme az geliyor 🤣
Nur1991 Cnmkzm Canım bende bu siteden alıp memnun kalan bir arkadaştan gördüm Instagram da bebekonfor diye bir sayfa var ahşap uykuseti yatak cibinlik dahil 300 TL baya uygun ordan aldim ürün geldi ama henüz kurmadik
Guligul AyselNhtGoksu benim de gecelik, pijama, foto cekimi kiyafetleri ve emzirme atleti kaldi. Korsemi dogumdan sonraki hafta almaya karar verdim cunku bedenle ilgili tatmin edici fikir olusmadi kafamda.
AyselNhtGoksu Guligul foto çekimi düşünmüyorum ben. Odada eşim halledecek o işi :) korse de düşünmüyorum. Geceliklerimi da kayınvalidem alacakmış :) Uyku arkadası alsam mı diyorum. Bi baksanız ya Cloud B koyuncuk. Sizce alınmalı mı ?
Bgz_123 Adablc astık yaptım mavi nevrrsim filan aldım aynısınn pembesinide kızıma aldım dayanamadım npcaz bilmyrm valla böylr😁
Nur1991 Adablc https://eksiup.com/p/mr2030168h94 Canım görseli bu uyku seti erkek bebekte gri mavi ya da beyaz beşiğin ön korumaligi çıkıyor
Guligul AyselNhtGoksu hic duymamistim simdi baktim sirin biseye benziyor. Illaki ondan almaya gerek var mi bilemem ama bikac yatak oyuncagi guzel olabilir. Agzina yuzune gelmeyecek yutmayacak sekil ve boyutlarda alinabilir bence.