Hazal_orak34 27 haftaya gırdım bugün Detaylı ultrason ve şeker yüklemesi için gün almıştım 24 haftamda ama o gün gıdemedim talıhsız şeyler oldu Daha sonrada bır turlu randevu alamadım hıc boş yoktu normal gotsem de bakmıyorlar ne yapmam gerekıyor kötü bırsey olur mu 😔
Neslihancoskun Hazal_orak34 canım detaylıyı bilmem ama şeker yüklemesi yerine açlık tokluk şekerini ölçtürebilirsin sağlık ocağıda bakıyor en azından ondan birazda olsa için rahatlar
38Prens38 Hazal_orak34 detaylı ultrason yaptırsan cok iyi olur bence ama seker yüklemesi o kadarda önemli deil
Brnsl Hazal_orak34 benim de şeker yüklemem olmadı canım kahvaltı yapıp gitmiştim olmaz dedi doktorum kan alıp farklı bişey bakmış sorun çıksaydı yapacaktım daha sonra dedi. İçinizi ferah tutun randevunuzu alın gidince görüşürsünüz.
38Prens38 Hazal_orak34 kendi doktorunla konuşursan doktorun oraya telefon yada bi yönlendirme yapıyo bakıyolar
Neslihan54 27. Haftada detayliya bende girdim ileri gebelik haftasından ölçüm tam yapamıyor doktor ama organlarına bakabiliyor
Vera18 Canım şekeri zaten 28e kadar yapıyorlar ben 27 de yaptırdım. Detaylı için de bazı doktorlar bakıyorlar bazıları bakmıyor her şey yolundaysa baktırmasan da olur sonuçta herkes detaylı yaptırmıyor
pembekizim Kızlar evde akşam yemeğinden önce açlık ölçmek içinde mi 8-10 saat açlık gerekiyor ? Ben 3-4 saat önce birşeyler yedim ekmek ile şimdi ölçsem yanlış olur dimi?