Nuur2001 Sulebrk ohh maşallah 😂 ben 2 ayda o kiloyu ilk 3 ay hiçbir şey yiyemiyordum şimdi de kendimi durduramıyorum 😂
Lindam Nigdelianne benim de 26+ 2 😊 ben ilk 3 ayda 5 kilo vermiştim şuan o kiloyu aldım sadece. Yani eski kiloma döndüm
Lindam Gulcannnnn ben decavit ( vitamin ilacı) ve ferrozing (kan ilacı ) kullanıyordum ikisi de mide bulantısı yaptığı için bıraktım. Kan ilacı olarak ta doktor şurup şeklinde olan küçük kan ilaçlarından verdi
Gulcannnnn Mrv21 ben çok fazla kullanıyorum ya hiçte içime sinmiyor çok doktor değiştirmek durumunda kaldım iki tane sabit kullandığım vardı gyneferon ve elevitti sonn doktorum magnezyum calsiyum de vitamini ve coraspirin verdi
Belindaa Deletedmom6 Bende 6 kilo aldım ya gayet normal 😄 Yalnızca bugun moralimi bozan bir durum oldu akıntımda çok artış oldu akıntı için doktor normal dedi de bugun sıvı bi akıntı oldu korktum açıkçası sizde de akıntı varmı
Mrv21 Gulcannnnn bende düzenli kullanmıyorm ilaçları . gyneferonu aldıgmda direk kendimi lavaboda bulunuyorum
Rubab_2020 Belindaa canim bende de geçen hafta sıvı akıntı bir kaç gün boyunca oldu çamaşırım cok ıslanıyordu günde iki uç kez değiştirmek zorunda kalıyordum doktorum alttan muayene etti bebegin suyu degil dedi enfeksiyonum vardı ondan kaynaklıdır dedi
Ozdenoz Mrv21 Gyneferon bende de aynı etkiyi yapıyor hemen lavabodayım 🤦♀️Bu iyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim