Aysella-shamoo Merhaba kizlar ben 39+3 haftaligim , dun doktorda oldum bana chocugun bashinin chok ashagada oldugu soylenildi , aciklik 1 s , ve rahim chok yumushak denildi , cumartesi ve pazar kendi kendine gelmese pazartesi saat 9 da suni sanci vereceyiz dedi , ve ben cok korkuyorum :(( yapabilicekmiyim dayanabilirmiyim diye , nekadar zamanda sanci bashliyo , suni sancida? Bashina gelen yazsin lutfen
Irem19 Aysella-shamoo canım aynı durumdayım seninle 39+2 benim açıklık 3 cm hiç sancım yok bebeğim başı cok baskı yapıyor hatta o yüzden kilo alımı durdu doktor bana da pazartesiye kadar süre verdi bende korkuyorum ama herşeyde vardır bir hayır allaha sığınmaktan başka çaremiz yok. Benim doktorum bebek sıkıntıya girip kakasını yapabilir dedi rabbim sağlık bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
hunilimom Aysella-shamoo bende suni aldim ama öyle ha diyince direk vermiyorlar suniyi yavaş yavaş veriyorlar cunki bebek strese girer kalp atışı yavaşlar yada hızlanır diye ben 5 saat çektim ama sin 2 saati çok zordu cunki 2 dakikada bir geliyordu sancılar ama dayaniyorsun
Aysella-shamoo Irem19 amin inshallah 🙏 evet bendede bashi chok ashagada dedi . Hala nasil gelmiyo bende hayret ediyom dedi , bashi chok ashagida olunca korkulumuki? Peki bu suni sanci nasil bishey , ??
Irem19 Aysella-shamoo bende şaşırıyorum bu kadar baskı yapıyorken nasıl sancı başlamıyor hiç bilmiyorum suni sancı nasıl birşey
hunilimom Aysella-shamoo saat sabah 10 da takıldı suni öğlen 15.40 da doğum oldu canım saat 1 den sonra yava savaş hissetmeye başladım sonrası yava savaş şiddetlendi bebeğim de o sancıyla kanala girdi doğum serüvenim toplam 12 saat sürdü gece suyum geldi