Mrv6866 Dün doktor kontrolunde 1 cm acikligim olduğu söylendi dün akşam da nişanım geldi şuanda ara ara sancılarım var tahmini ne zamana doğururum acaba ?
Mr1517 Mrv6866 Herkeste aynı olmuyor canım sancılarını takibe al, düzenli ise haber et doktoruna bence darısı başıma 🙏🏻
Sevda48 Mrv6866 vallaha canım benim nişan geleli 1 hafta oldu tık yok daha 2 cm açılmayla bekliyom 40+2 inşallah çabuk olur sancıların rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😊
Gebe1 Benimde dun geldi sanirim nisandi ve hala ara ara devam ediyo kan hic yok sadece yogun sumugumsu bir akinti sizde nisanmi
A_syma 39da oldugum çati muayenesi sonrasi geldi tam tarif edilen gibi ama muayeneden kaynaklimi nişanmı bilemiyorum doktor 40 olduk hala doğurmadim :)
Mrv6866 A_syma muayeneden kaynaklı hafif lekelenme olabilir dedi ama benim ki nişan eminim sümüksü ve kırmızı ve pembemsi akıntı sancim da gitti şimdi salıya kadar doğum olmazsa gel demişti doktor
A_syma Mrv6866 Benimde öyleydi yarin kontrolüm var bakalım hala bi dogum belirtisi yok bel agrim cok basladı Allahim kolay kurtarsin