Zehraecvt Merhaba arkadaşlar 1 hafta oldu taşınalı ve önümüzdeki hafta kontrole gitmem gerek doktor önerisinde bulunursanız çok sevinirim☺️
Havva1212 Zehraecvt memorial burhan hoca ben cok doktora gittim sebebide doktorlarim istifa etti😁 ama 29. Haftada burhan hocayla tanıştık çok çok memnunum bi deneyin tabi herkesin memnuniyeti farklı olabilir 🤗
[silindi] Zehraecvt Memorial Ali Emre tahaoğlu . Mükemmel bi doktor ve insan . Kurum indirimli 198 tl oluyor sanırım .
Afsks Diclekent memorial neval yamangörük iyi bir doktor biraz ücreti pahalı olsa da iyi olduğundandır diye düşünüyorum .
Minikmucizem_ Afsks neval hanimin randevulari cok yogun ama bunu goz onunde bulundurun eger gidecekseniz. Benim gbi surekli aralarda doktora gidiyosaniz randevu bulmakta zorlanabilirsiniz :) bu arada bende memorial aydin ilgina gidiyorum
Derya21d Ben Genesis hastanesine gidiyorum çalıştığım kurum ile anlaşmalı doktorum da Sezin Vural memnunum şahsen. Onun dışında memorial da Uğur değer var onu çok duydum yalnız memorial fiyat olarak çok yüksek Genesis biraz daha uygun tercih sizin 😊😊
Aysesirac Zehraecvt özel dünya doğum hastanesi pınar em gidiyorum tavsiye ederim hamileliğimin başından beri ona gidiyorum doğumda onda olacak İnşallah