Ceylin96 Sera00 canım internetten lohusasepeti.com dan alışveriş yaptım lohusa takımı aldım çok güzel ve %100 pamuk çok yumuşak ve giymesi çok rahat alt pijamasını yıkayıp yıkayıp giyiyorum çok rahat kesin ordan al canm ben gene alacam 🙂
MerveEliz Sera00 lohusa sepetinden alışveriş yaptım , yumuşacık çok kaliteli kumaşları. Kargoda çok uzun sürmedi👍🏻
Sera00 Derya21d lohusa sepeti sanirim bir kac bayan önermişti yorumlarını görmüştüm ama emin olmak için sorayim dedim😁
Ceylin96 Mutire ben bir sene önce lohusa sepetinden lohusa takımı aldım çok çok memnun kaldım pamuk bide yumuşacık çok memnun kalacaksın hatta günlük evde iken alt pijamasını yıkayıp yıkayıp giyiyorum çok rahat oluyor giymesi
Sera00 Derya21d kapi susunu burdaki bir bayandan duydum seker_shopp sayfasi iyi dedi ben de sipariş vericem pazartesi
nilaylaylaylay Derya21d miniks-dünyam instagram 110 liraya kapı süsü ve takı yastığı yaptırdım çok güzel oldu
Mutire Sera00 valla tahminimce pazartesi bende sabırsızlıkla bekliyorum kargo vs ilgilenemedim bir kaç gündür. Belki geldi de gitti bile 😔
Mutire Ceylin96 ayy inşallah 😘😍 bı hevesle aldim çokta hoşuma gitti bide günlükte giyilebilecej birşey almıştım hani yatarken veya evin içinde galan
Ceylin96 Mutire valla ben haftada bir kez yıkıyorum ve gece yatarken olsun banyo yaptıktan sonra olsun hep onu giyiyorum çok memnun kaldım bak gelsin yıka giy çok rahat edeceksin yumuşacık yanı hep onu giymek isteyeceksin buraya da yazıyorum 😄
Mutire Ceylin96 teşekkür ederim canım 😍 ne güzel paylaştın benimle 🙏 inşallah daha güzelleri ne sahip olursun
Ceylin96 Mutire olsun canım çok memnun kalacağını biliyorum ben gene evde giymeye sipariş edicem kocişlerimiz sağolsun 🙂
Paganfront Ben kapı süsümü instagramdan monna_rossa dan aldım ve memnun kaldım. (https://instagram.com/monna_rossa?igshid=1sh6u5akwo820)
bulut955 Derya21d ben terlik tac ve bebek bantını 65 TL ye yaptırdım isim belli olmadığı için kapı süsünü daha yaptırmadım