Asafaras12 Kızlar 24 haftalık gebeyim rahim uzunluğum düşmüş ciğer geliştirici iğne vuruldum bugun böyle bişey yaşayan varmı
Bserappp Asafaras12 ne yazık ki ben 26. Haftam da 23 mm ölçüldü ilaç verildi bir hafta kendimi çok yormadım yattım genelde 29mm ölçüldü risk geçti şuanlık ama ilaçlara devam drdi doktorum bende tedbir amaçla 2 doz ciğer geliştirici yapıldı
LeylaCan Asafaras12 ben de yaşadım 25.haftamda. Doktorun verdiği ilaçları kullanıp tuvalet harici kalkmamaya calış canım, başka çaresi yok
Hamd_olsun Asafaras12 ben 15 haftalıkken rahim kasılması yaşadım. benimde rahim 34 mm diye ölçüldü. Ama doktor daha gebelik küçük 34 mm düşebilir dedi porogestan verdi. Şuan 17 haftalığım Bende ilerde erken Doğum olur diye çok korkuyorum
Fatos0277 Asafaras12 canım bende iki hafta hastanede yatmıştım vede ciğer geliştirici yaptırmıştım korkma
Asafaras12 Bserappp benimde 3,5 mö progestan vermişti içmedim 2,5 düşmüş ilacı mutlaka iç dedi normale ne zaman döndü çok endişelendim😢doktor sorun yok dedi ama içim içimi yiyor şuan
Bserappp Asafaras12 bana Progestan yazma dı mesela sadece dikkat et drdi magnezyumu 3 e çıkardı bide nidicard diye Bi ilaç yazdı kasılma sancı olmasın diye
LeylaCan Asafaras12 dikkat edince yekrar yükselebiliyor panik yapma. Ben 1 hafta sonra kontrole gittiğimde 33 mm e yükselmişti. Yükseldi diye dikkat etmedik yine 30. Hafta 17 mm e düşünce hastaneye yatırdı doktorum daha sonrasında kalkmıcaksın dedi. Şükür şu an 36+4 üm 2 cm açılmam var hafif sancılarım çıkıyor artık doğurmayı bekliyorum.:)
R_abia Asafaras12 23. Haftamda 1.3 cmdi. Beraberinde açılma ve hunileşme vardı. Ciğer geliştirici vuruldu. Serklaj dikişi atıldı. Vajinal progestan ve yatak istiratiyle 37+2 de doğum yaptım 😊 Sadece rahim ağzı uzunluğu istirahat ve prosgestanla uzayabiliyor. Umarım sizinde öyle olur.