Zarife Selam hamisler. Benim size bi sorum var 18+3 hamileyim 4 5 gundur yuzumde putur putur biseyler cikti ayni isilik gibi bazi yerler kizarik aranizda olan varmi doktoruma sordum cildiyeye git dedi acaba gecermi kendiliginden 😕😕
Eda-raif Arkadaşım doktora gitmedi hamilelik yüzündendir diye genelde kız bebeğin anneyi cirkinlestirdigi sivilce çıkardığı söylendiği için sen yinede doktora gitmelisin
Zarife Eda-raif evet doktorum bana da git dedi cildiyeye ama benimkine erkek demisti doktor bende hayret ediyorum guzellesmem gerekiyodu😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Minnosunannesi Zarife benimde erkek ama suratım mayın tarlasına döndü ergenliğimde yaşamadım bu kadar
edamutlukinali Zarife Bende 9+5 hamileyim o kadar halsiz o kadar iştahsızım ki 😔 2 lokma yiyince bitmiş oluyor benim yemeğim canım hiç bişey istemiyor zorluyorum sürekli kendimi ama yok gene yiyemiyorum bebek gelişemeyecek diyede çok korkuyorum 😔
Zarife Saramasal benim yuzumun heryerinde var en cok alin ve cenemde ☺ gecer insallah napalim bebisler iyi olsunda
Damlarslan Saramasal en önemlisi sağlık zaten inşallah sağlıklı da kucağına alırsın. İkili tarama testi yaptıracağım zaman net olmasada cinsiyetini söylemişti sende söylemedi mi
Eda-raif Minnosunannesi demek ki söylentilere inanmamak gerekıyor bende kız bebek bekliyorum ama hiçbirşey yok normalde çirkinleşmem gerekiyordu hayırlısı diyelim kizlar😊
Zarife zlemYeilyeniceTop benimki sivilce gbi degil de bebekler isilik olurya top top putur putur oyle oldu kirmizimsi 😑😑