edak Narhac görüntü yakınlaştırılmamış uzaktan yuvarlak keseye benzettim ben sadece ona göre yorum yapıyorum 😇 yerleşim yeri sağda ya da solda pek bilemiyorum Allah gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏻💕
Narhac edak bu arada bu boş keseydi. Daha sonra dolu olan keseyi paylaşayım belki daha net anlarız yine de çoook teşekkür ederim ☺️
catlicksx Narhac benim de kese boştu sonradan doldu kalp atışını bebeği gördükten ne zaman sonra duydun?
Narhac catlicksx 5 haftalıktı gittim sadece kese oluşmuştu doktor 1 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi, sanırım 6 haftalık kalp atışı duyduk ve kese dolmuştu
Esse deletedmom309 https://eksiup.com/p/9w268937cue9 rica etsem bir bakar Mısınız 8+0 burda plasenta beyaz gibi olan yer mi oluyor acaba
Esse edak amin canım sağlıkla gelsin inş ayakları elleri belli olmuş dediler bakınca anlaşılıyor mu ben anlayamadım da pek
edak Gnvrtgc ben kız demiştim arkadaşta kız demiş kim erkek dedi 🤔😂 içinize mi erkek doğdu acaba bilemedim 🤣🥰
Elos2019 Roje ya karından ultrasonda bebek değil dimi kese ne taraftaysa o doğru kabul ediliyo Ramzi de
bs_brk Roje ya ben kesemi çözemedim ne yuvarlak ne fasulye tahmin yürütemiyorum. Siz kıza mı benzettiniz🤗