YesimPrvn edak aminn cümlemizin inşallah canım. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın gerisi önemli değil
edak YesimPrvn kesinlikle öyle. Rabbim cümlemizin evlatlarını bağışlasın inşallah sağlıkla, hayırla kavuşalım 🙏🏻💕
elif_2020 edak ben beceremedim galiba ☹️ https://imgyukle.com/i/33f0cb43-deed-4a29-87b0-348949e1b0f3.Ejx8Ip
edak elif_2020 bu sefer olmuş☺️ Bebişiniz erkek galiba ya uzun bir keseye benziyor 🤷🏻♀️ Hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin sağlıklı, hayırlı evlat olsun 🙏🏻😇💕
elif_2020 edak çok şükür olmuş 😅 amin canım amin. Sağlık olsun, kaderleri güzel olsun elbet. Bunlar tatlı tahminler sadece 🙂 güzel oluyor, muhabbet oluyor. Allah razı olsun 🙂💕🌷
SameTugcEymen edak Ay insAllah ya 🙋♀️ kayinvalidem bıçak makas testi yapti makasa oturdum bilmeden onda da kız cikti. 15 aylık bi oğlum var. Rabbim sağlık 'li sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin ama insan farklı olsun istiyor. Rabbim herkesin gönlüne gore versin ❤🙏
edak SameTugcEymen amin amin inşallah Allah sizin de gönlünüze göre versin bu sefer de prenses gelsin inşallah sağlıkla 🙏🏻☺️🌸
edak Kubramrtt74 bebiş büyüyüpte kese şekli değişince hiç fikir yürütemiyorum malesef kusura bakmayın🤷🏻♀️ Allah gönlünüze göre versin 🙏🏻😇