Roje _vesileaksoy ay ne güzel ya çok mutlu oldum canım:)) keşke benimde öyle kız olsa kız dedi şimdilik ama belli değil daha :)
Meralll https://eksiup.com/p/cz2606676waq Rica etsem benimkine de bakabilir misiniz? Daha önce çok küçüktü şimdi 7 haftalık😊
Meralll Roje yaa daha önce de erkek tahmin etmiştiniz 😂 eşim hep kız hissediyorum diyor ama bakalım sağlıkla hayırla gelsin de cinsiyeti önemli değil sadece bir merak işte😄 çok teşekkürler, siz de evladınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah💕
Meralll MelikeAkin bilmem arkadaşlar bakınca ben de göndereyim dedim 😄 kesenin şekline göre tahmin ediyorlar ya.. Allah bilir şu an tabi ki dr bile bilemiyor 😂 bizimki eğlenceli bir tahmin yürütme..
Dream_miraclee Meralll 13 haftada gitdim cocuk belli etmedi simdi yarin yine gidicem ya gostermezse diye cox endiseliyim saglikli olsunda ama insan merakta etmiyor degil 🥺
MelikeAkin Dream_miraclee ay ondan bende muzdaribim kardes valla 13.deyim iste ama gstermyodu kimininki imat benim bi arkdasimin 16.haftada gosterdi simdi gostermeyenleri dha iyi anliyorum ama gec gosterenlerin cogu kiz oluyor habern olsun 😂
Meralll Dream_miraclee evet benim de ilk bebeğim olacak ve 4 buçuk yıllık evliyim , cinsiyeti ne olursa olsun yeter ki sağlıklı hayırlı olsun diyoruz hep..çünkü bu zamanları çok bekledik..illa ki küçük bir merak oluyor 😄 bu kadarı da normal diye düşünüyorum
MelikeAkin Meralll aynen oyle birde gercekten anneler hisseder derler ya sen ne hissedyosan bencede o cikiyor
Dream_miraclee MelikeAkin ruyamda hep erkek goruyorum,erkek hiss ediyorum ama karin seklime bakinca kiz oldugunu da dusunuyorum kiz ola bilir mi acaba 😂
MelikeAkin Dream_miraclee karnina hic bakma cunku kiminin ic karni az kiminin dis karni mesela bebek ona gore buyuyo genisliyor onlar insani yaniltablyor icine ne doguyosa annelik hissi o genelde cikiyor rabbim sagsalim hayirlisiyla kucaklarimiza almayi nasip etsin ya