CansuDemirTosun Merhaba 15 haftalık hamileyim 2 kez kanamam oldu İzmir'de hastalarıyla ilgili,memnun kaldığınız doktor önerilerinizi yazarmısınız lütfen.
R_abia CansuDemirTosun Medicalpark Zekeriya Güner 👍🏻 Erken doğum riskim olduğu için kendisini tercih ettim memnum kaldım tavsiye ederim.
Ezgi_Deniz CansuDemirTosun ben de Zekeriya beye gidiyorum. Gayet ilgili ve bilgi sahibi telefonla whatsaptan falan her saat ulaşabiliyorsun. Bir de çok rahatlatıyor insanı. Gereksiz yere kasan doktorlardan değil. Tavsiye ediyorum ben de
espalp CansuDemirTosun Egepol hastanesi Cem Büyüktosun💙 Çok memnundum ve çok güzel bi doğum atlattık kesinlikle tavsiye ederim🙏🏻
Lunabrilla Ftma_izmr Vedat bey medicaldeydi, gecen sene kendi klinigini acti. Yillardir baska doktora gitmeyiz ailecek, cok cok memnunum tavsiye ederim
AyselNhtGoksu Alsancak Hüseyin İvit kesinliklike şiddetle tavsiye ederim. Aşırı huzur veren aşırı sakin bir doktor.
espalp Cerenn35 Can hastanesinde doğum yaptı arkadaşım Vedat hocayla. 9 bin gibi bi fiyatı vardı diye hatırlıyorum
Lunabrilla Cerenn35 Vedat bey 4500 aliyor arti hastane. Birkac hastaneyle anlasmasi var, Can hastanesi cok uygun fiyat verdi bize
nhrygt Cerenn35 2019 fiyatı 4500₺ Vedat bey 2 yardımcı ve 1 baş ebesi ile giriyor Doğuma 2020 de fiyatın değişeceğini biliyorum