Snamp Svcnn cnm hayırlısı daha erken ama bi kaç hafta daha dayansaydı bebis keşke insallah saglicakla alırsın kucagina🤗
Damlaveannesi Svcnn o lapa dedin akintı bendede oluyor 2 gündür çok var ama o nisan dedinizin renginde degil koyu yeşil ? Nişanin habercisimi acaba 😲
Damlaveannesi Osse 37+3 canım koyu yeşil lapa lapa 2 gündür 😮 bide bugun alttan çok baski hissediyorum
Kaanozlem07 Svcnn Allah yardımcın olsun tekrardan Canım o karnının sertleşmesi bende de olmustu Allah hayırlı olanı nasip etsin
Osse Damlaveannesi normalde ya beyaz ya da kırmızı olabiliyormuş canım koyu yeşil duymadım hiç ama kişiden kişiye değişiyormuş
Svcnn Osse 3. Igneden snra br iki saatr durdurdlar sancmi bikac saat bile drdrsak kar dyr ebe cgerleri gelissn dye
Svcnn Damlaveannesi hala yatyrm lavbya kalkmak bile yasak soluma ytyrm 3. Igneyi vurdular sancilar 100 e cikmsiti sk sk simdi iki saatr indi sancm tekrar baslarsa gece dgum olabilirms
Damlaveannesi Osse Mantar veya enfeksiyon dedi ama teslerimde mantar degilde enfeksiyon vardi ilac kullanmıştım çogu giti azı kaldı ondanmış canım😊
Osse Svcnn internette okumuştum canım 30lu haftalarda doğan bebeklerin diğerlerine göre yaşama olasılığı %90nın üzerindeymiş