Selin0719 benim durumda aynı canım özelde ki doktorum catin basık bebek iri senin catin büyük bebeğe uygun değil dedi açıkçası özel olduğu için emin olamadım hemen oradan çıktım ertesi gün devlet hastanesine gittim çünkü erzurumda nenehatun kadın doğum hastanesi yani devlet hastanesi asla keyfi sezeryan yapmaz tabir caizse doğum anı başlayınca saatlerce de sürse anne ölmediği sürece sezeryana almıyo her neyse benim orada ki doktoruma gitti doktorum normal doğumda son derece de iyidir hiç özelde ki doktorun dediğini demeden gittim konuştum çatı ma baktı hep kendisi hemde ebesi ve sonuç üst çatı kemiğin çok basık bebeğin takilma ihtimali yüksek tabiki bebeğin ultrasonla net ölçülmez daha az da çıkabilir ama biz riske atamayız dedi o saatten sonra yapacak bise yoktu yani bana olur ama senin için biraz zor olur deseydi yinede normal olsun diye ısrar ederdim ama bebek için oluşabilecek riskleri sayınca şimdi burda yazmak istemiyorum gözlerim den istemsizce yaşlar süzülen evet vajinal doğum en iyisi ama bebeğim için asla riske girmem sonra allah korusun ömür boyu vicdan azabı çekmekte var ki bu benim için ölümden beter senin de önceliğin bebeğinin ve kendi sağlığın olsun kuzum sonuçta devlet hastanesi bi risk görmese sezeryan demez