Ksnmzz Şuanda 13+6dayım ve akşamları özellikle ne yersem yiyim sürekli bi miğde yanması var. Aynı sorunu yaşayanlar varmı ne gibi bi çözüm öneriniz var bunun için?
Ecemsbaby Ksnmzz gaviscon hamilelik için güvenle kullanılabilecek bir şurup 😊 bir de yediklerinize dikkat etmek lazım erken başlamış mide yanmalarınız geçmiş olsun
Bayrakoglu69 Ksnmzz bende de var ben maden suyu içiyorum fazla olmamak şartıyla diğer türlü hiç geçmiyor mide yanması 😏
Gizemabc Ksnmzz ben de sizin haftalarda mide yanmasi yasiyordum. Sonraki birkac haftada kendiliginden gecmisti. Simdi 27haftaligiz. Tekrar ve daha siddetli basladi maalesef🤦🏽♀️ Naneli falim sakiz bende ise yariyor, yanmayi azaltiyor. Deneyebilirsiniz
Ksnmzz Mrverzgr Teşekkür ederim ama türkçe öğretmeni falan mısınız acaba? Yazım hatasını düzeltmeden duramamışsınız😂
Ksnmzz Ecemsbaby walla meyve bile yedikten sonra bu yanma oluyor malesef ne yiyceğimi şaşırdım artık.
inci_cinar Çok erken başlamış sizin. benim 31 haftalık baharatlı yiyeceklerden oluyo. Yarım çay bardağı soğuk süt içiyorum geçiyo tavsiye ederim☺️
Ecemsbaby Ksnmzz bazı meyveler asitli oluyor ya o da etkili olabiliyor mesela benim de midem bulanıyordu ilk aylarda birşey yiyemiyordum ama bol bol limon ve taze portakal suyu içtim. asitli olmasına rağmen midem de boş olmasına rağmen yanma olmuyordu. Yapı meselesi galiba