yetimkelebekk-23 Lavaboya geldim kilodumu indirdim 3 4 damla beyaz renkte şeffaf değil ayakta damladı suyum olabilirmi 37+4 deyim akıntım hep var hamileliğimin başından beri ama ilk defa böyle oldu
Meryemoz yetimkelebekk-23 su oyle gelmez diye biliyorum icin rahat etsin dr una gozuk ama su birden gelir ve senin kontrolunde olmaz seffaf olur beyaz degil ,,kizimda suyum gelmisti ve hic bitmeyecek gibi birsey ve rengi yoktu
Pcoslubiranne yetimkelebekk-23 emin ol suyun gelse anliyorsun tekrarlarsa git bence. Su öyle.gelip durmaz az da olsa surekli gelir.
yetimkelebekk-23 Meryemoz akıntım yoğun olduğu için beyaz renkte olduğunu düşündüm bende su gelince bebek hareketliliğe devam ediyor mu
Eeeeeeee Birden gelir su ve durmaz canım 1 ay önce yaşadım bende su değildir diye üstümü değiştirdim tekrar tekrar geldi durmadan ıslandım 🙈
yetimkelebekk-23 Eeeeeeee 3 4 damla şeklinde ikidir geliyor uzanıp ayağa kalkınca canım ama şeffaf değil
Meryemoz yetimkelebekk-23 benm suyum geldiginde artik acilmamda oldugu icin hareketten cok toplanma sanci baslamisti
Eeeeeeee yetimkelebekk-23 damla değil de bardaktan boşanırcasına geldi benim ve durmadı hatta yatağa yattım gelmeye devam etti yatak ıslandı bayağı
zehradem Kızlar ben de 37+3'um ayaktayken bir anda 5 6 damla su geldi fayansa geldi idrar değildi bir an boşaldı şeffaf değildi biraz daha koyuydu sabahtan beri adet ağrıları gibi ağrı vardı şimdi kasığa vuran ağrılar ama şiddetli değil gelen su değilse ne olabilir dün 2 defa alttan muayene oldum bu arada
yetimkelebekk-23 zehradem aynısını ben yaşadım şuan hastaneyim ne olduğunu anlayamadık su değilse neydi beklemedeyiz
zehradem yetimkelebekk-23 Ben de gittim canım muayene ettiler 2 cm açıklık varmış ağrıları takip edicem sadece
zehradem yetimkelebekk-23 Ben de gittim canım muayene ettiler 2 cm açıklık varmış ağrıları takip edicem sadece