Kbrkrt Ateş ölçer konusunda çok kararsızım yaklaşık 1 aydır bakıyorum Sanırım Kulaktan ölçer tercih edeceğim Bu markalardan araştırıp alan, kullanıp memnun kalan var mı ???
Superfreshlerim Kbrkrt braun temassız aldım, çocuk biraz büyüyüp hareketlenince kulaktan ölçmenin çok zor olduğunu söyledi arkadaşlar. Hepsiburadadan almıştım ürün gayet güzel görünüyor, bebişlerimizin gelmesine çok var kendimizde denedik🙈
alyavetuna Kbrkrt bende temassız aldım yeğenimde çok zorlaniyorduk kulaktan ölçme ile en sonunda annesi temaaziz aldı rahatladık. Medisana almıştı yengem bende medisana alacağım yeğenim 6 yaşını geçti 6 yıl kullandı hala duruyor çok memnun
Esarikay Kbrkrt canım ben arkadaşıma beurer aldım hediye olarak 6 aydır kullanıyor gayet memnun sanırım bende beurer alcam kendime
Bertevc Kbrkrt hepsiburadada geçen haftalarda çok güzel bi İndirim vardı bebek mağazalarındaki fiyatın baya altında bi fiyattı, braun temassız ateş ölçer aldım önerilere bakarak
Melisayenerli Kbrkrt n11 den aldım 55 tlden tavsıye ederim ateş ölcer yazın 600 falan yorum almış evde denedik işe yarıyor yani tavsıye ederim temazsız hemde türkçe kullanım kılavuzu var
Ones https://ty.gl/qw8xnols yorumları okuyun isterseniz bende bugün bundan sipariş verdim Instagram'da hesabınıbilen anne sayfasından gördüm epey ilgi var bu ürüne şuanda indirimde
Melisayenerli Esmu gomax temazsız ateş ölçer yazın çıkar baya kaliteli yani çok para vermeye gerek yok bence
Ones Kbrkrt link atmıştım ama açılmamış modelini yazayım şuan trendyolda indirimde orda yorumlar var bakmak istersenizz eğer Xiaomi Mi ihealth temassiz dijital ekran atesölcer ben sipariş verdim inşallah memnun kalırım