Medine_1992 Benanneyimm canım benimde oluyordu halada arada oluyor ama ben parol kullanmak istemedim sanırım alıştım bu agrıya kan basıncı ile alakalı dedi doktor
Kubuuu1 Benanneyimm bol bol su için bı de eczanelerde hamileyken kullanılabilen mentollü stickler var onlardan alabilirsiniz nurse harveys headstick vardı onun çok onerildigini gördüm
Aysegul_aysegul Benanneyimm bende okadar kötüyümkü sürekli kusuyorum başım agriyor dönüyor 11 haftam hic duzelmem yok artik hic gucum kalmadi😢😢😢açımmmm cok.accccc ama yedikten sonra kusuyorum cokkkkkkk bunaldimmmm 😢😢😢
Sghslove Benanneyimm herkeste hamileliğin başka başka etkileri oluyor ama ben baş ağrısı olabileceğini okumuştum canım çok zorluyor şiddetli ise doktoruna da danışmalısın ama
Canoss Benanneyimm bana da parol iç demişti doktor ben kullanmadım maden suyunun içine biraz limon sıkıp bardağa 1 dilim de limon atıyordum iyi geliyor gibi hissediyordum ama kişiden kişiye değişir
Sevda15 Canım normal kan basıncı yükseliyor bazen susuzluktan oluyor bol bol su iç benimde öyle oluyordu bol bol su içinde geçiyordu
Benanneyimm Sevda15 olabilir aslında bayadir su içemiyorum su bile midemi bulandırıyor. Çok bulantım var geçmek bilmiyor hiç