Kbrkrt Kızlar bebek havlusu hangi marka tercih ettiniz. Şöyle yumuşak kaliteli bir havlu bakıyorum netten alacağım ama dokusunu kalitesini bilemiyorum alıp memnun kalanlar yazsın- Ayrıca tırnak makası ve tarak tercihlerinizi de paylaşırsanız sevinirim bunları da henüz almadım
zcolak Kbrkrt azizbebe’den aldık biz gayet güzel bazı kıyafetlerini de oradan alıyoruz öneririm güzel güvenilir bir marka
ozgeya Kbrkrt Banyo havlusu olarak Özdilek’ten set şeklinde aldım onu kullanıyoruz. Tarak Bebedor’unkini,tırnak makası olarak da Banat kullanıyoruz.Hepsinden de memnunum.
Zeynep1080 Kbrkrt ben havluyu özdilekten aldım 50 idi galiba bambu havlu internet sitesinden yada mağazadan bakabilirsiniz. Tırnak makası ebebeğin kendi ürününü aldım 5tl. Tarak chiccıdan aldım 50 TL keçi tüyünden. Ebebeğin ürünü de aynı koyun tüyündenmiş daha ucuz bilsem onu alırdım
Badevehande BİM’e gelen saç tarağı fırçası makası ve tırnak makasını almıştım banyo havlusunuda civilden aldım
Selay Bebegg marka var instagramdan bakabilirsin ürünleri organik ben ordan almayı düşünüyorum havlusunu
Kbrkrt Teşekkürler kızlar tarak chicco aldım netten bugün yarın gelir güzele benziyor. Hala havlu ve tırnak makası arayışındayım.
seyda0606 Kbrkrt imajın bornoz setini aldım. Güzel yumuşacık ve çok sevimli. İmaj ın bütün ürünleri çok kaliteli geliyor bana renkleri de çok canlı
Hiloli Kbrkrt tırnak makası ben babytime büyüteçli aldım bir de başka markanın Bebek tırnak makasını alacağım ancak manikür seti değil set mantıksız geliyor . Tarak almayı düşünmüyorum bilmiyorum yenidoğan da çok gerekli mi fırçalar koku yapabilir ve dökülür uyarısı içeriyor .
Hiloli Kbrkrt havlu olarak sebi bebenin bambu havlusunu aldım 50 tl ama ellediğinizde yumuşacık çok fark ediyor kesinlikle tavsiye ederim
Hayat16 Kbrkrt tırnak makası ve tarağı eczaneden ya da marketlerden bulabilirsin. Wee, bebedor aldım .
pyymamm Hiloli konak olduğunda ihtiyac olabiliyor aslında bende kucuk setten bakıcam kıllıdansa konak taragı tavsiye ettiler
Beyzanurlina Kbrkrt e bebekten aldım tarak fırcası makasını uygun istersen havlu trendyol lcw home da var 30 40 tl ye ben aldm cok guzel🎀
Hayat16 Lcw ‘dan havlu hediye geldi. İçine peştemal ya da müslin bez ile kullanacağım. Muslin bezi tavsiye ederim. Ilk suyu o cekecek, havluya cok islaklik gecmeyecek.
pyymamm Kbrkrt bende henüz almadım ama setlerdekilere kıyasla kitikate ve ebebekinkini yumusacık buldum hele kitikateninki daha güzeldi ordan alıcam buyuk ihtimalle
Hiloli pyymamm ben indirimde görümce chicco tarak seti aldım bu hafta . Bugün açıp bakayım dedim ve fırça inanılmaz keçi gibi kokuyor yıkadım deterjanla üzerinde yazan talimatla hafif deterjan ve ılık su ile ama nemli iken de keçi kokuyor umarım kokusu geçer aldığıma pişman oldum ;(
Hiloli Kbrkrt açıp baktınız mı chicco ya ben de bu hafta aldım .bugün açtım ve fırçası dökülmesi bir kenara inanılmaz keçi kokuyor ;(
Kbrkrt Hiloli evet canım kokuyormuş ben açmamıştım paketi şimdi açıp baktım ama doğal kıl sonuçta ne biliyim zaten çok saçı olmaz üsten üsten hafif tarar düzeltiriz diğer Konak tarağı daha önemli o da güzel 👍 kullananlar memnun kalmış umarım bizde kalırız