Duuyguum Lindam aynen doğru söylüyorsun dünde denedim bugğn de değerlerim çok iyi çıkmaya başladı ama yürüyüşte yasak işte rahim ağzımdan dolayı yine de yavaş yavaş yürüyorum on beş dk allah yardım etsin
Lindam Duuyguum 26 küsür benim de 😊 senin daha az vaktin var hiçbişey yeme boşver ben eşimle şimdiden anlaşma yaptım Ben doğumdayken odamı önden çikolata baklava börekle doldursun diye 😅😅 Zerre bişey yemiyorum o güne bıraktım kendimi
pembekizim Kızlar evde akşam yemeğinden önce açlık ölçmek içinde mi 8-10 saat açlık gerekiyor ? Ben 3-4 saat önce birşeyler yedim ekmek ile şimdi ölçsem yanlış olur dimi?
Duuyguum Lindam senin de önden gidiyo mu haftan benim bir hafta önde şuan 31 hafta görünüyo Valla süper fikir bende mangalı yaktırıcam hemen sucuk ekmek yicem 😅
Lindam Crn321 Şekerli suyu içtiğin halde mi yapmadın. Açlık şekeri zaten şekeri içmeden önce yapıyor 1.ci ve 2.ci saatler şekeri içtikten sonra ölçülüyor.
Lindam Duuyguum benim haftasıyla uyumlu önde gitsin istiyorum ama her kontrolde kilosu boyu haftasıyla uyumlu diyo doktor 🤷♀️ Ohhh misss valla sucuk ekmeği de yapiyim bi kenara 😂😂
Duuyguum Lindam ben güzel işte haftasıyla uyumlu olması benim Doğum tarihi de değişti işte dr ilerde haftası diye iki haftada bir kontrole çağırıyor artık ama şükür herşey yolunda sucuk ekmek için nasıl sabırsızlanıyorum bi bilsen süte geçme olayı var tabi sonrasında da 🤦♀️
Lindam Duuyguum Bide süt olayı var demi . O zaman da herşeyi yiyemiyoruz bebişlerimiz her dönemimizi kontrolü altına alıyor 😊
Duuyguum Lindam bi yandan iyi oluyor aslında daha sağlıklı oluyor bizim için arada da kaçamak yaparız canm o kadar da değil ya 😅
Aaa8800 Lindam artık ölçmuyorum diye yazmişsiniz doktorunuzmu söyledi ölçum yapmayin diye acaba bendede şeker varda
Lindam Aaa8800 Evet şuanki diyetine devam et ölçmene gerek Yok dedi. Ama asla patates pirinç hamurişi tatlı çikolata yemiyorum bu durumda zaten yükselmez diye düşünüyorum
Lindam Duuyguum Kesinlikle daha sağlıklı besleniyoruz o konuda haklısın. Ben balık et ceviz haşlanmış yumurta sevmezdim gebelikte de yemiyordum ta ki şekerimin olduğunu öğrenene kadar. Şimdi açlık tokluklarım iyi çıkıyor diye arada kekti börekti azcık yiyorum 🙈🙈
Duuyguum Lindam yiyebilirsini sen mi dedin dr mu ben özellikle sordum bi tane etipufta mı yemeyeyim çay içerken bi şeker atayım bari dedim kesinlikle hayır dedi yiyeceğin kadar yemişsin dedi bana hamur işlerini zAten önceden de yemezdim ben sende çok kaçırmamaya dikkat et bence yine de canm
Lindam Duuyguum bana da yasak ama ben yiyip ölçtüm bi iki kez yükselmedi o yüzden azcık ucundan ara ara yedim. Ama bugün kek yemiştim acayip uyku tuttu beni bende şeker yükseldi mi uyku hali oluyo o yüzden artık yemiycem
Duuyguum Lindam hamile kaldığım da herkes aman tuzdan uzak dur aman tuz kullanma dediler kimse şekerden bahsetmedi tatlı şeyler çok yemeyin demedi ki madem ara da yiyorsun yürüyüş yap o günler de
Lindam Duuyguum Aynen yaa bana da şekerden bahseden olmadı ama tecrübe ettik artık ikinciyi düşündüğüm andan itibaren dikkat edicem şekere. Yürüyorum günde 1 saat kadar 😉👍🏻