Devoycem Arkadslar 37+2 gunlk hamileym .. surekli hckirk tutuyo bebwgimi napmalymm kotu geliyo aciyormm
Suleymanovs Devoycem bende de oyle canim.37+5 haftalik hamileyim.bebegimi hickirik tutuyir 10 dakika faln suruyor.canimi acitmiyor ama bi garip oluyorum.hem hickirirken makatmi basi asagimi onu biliyorum.
Masalseyhan Devoycem hickirik oldugunu nasıl anlayabiliyorsunuz ya ben anlayamiyorum😊😊 bazen oynuyo bazen vuruyor
Kubraseyit00 Devoycem nesine aciyon kiz hıçkırık iste doğunca da tutcak. Oglum her gece 3 de hickirirdi dogurdum o gece 3 de yine hickirmaya basladi 😅😅
blgkstk Duuyguum bebeğin ilk hareketini hissedersin ya damar atması gibi. Gözün seğirmesi gibi falan ama önemli yeri ritmik olması.
Frrdevss Devoycem Benimde öyle oluyor yaklaşık 15-20 dk sürüyor Doktoruma sorduğumda normal dedi ama beni de korkutuyor
Seliminannesiii Bizdede oyle ama bizim o kadar uzun sürmüyor 4 -5 dk sürüyor, gün icinde en az 3 kere hıçkırık tutuyor bende kıyamıyorum hic 😊 bebek ne kadar hıçkırırsa emme refleksi o kadar iyi gelisirmis