IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Bebeğin suyu max. Yakın dedi doktor var mı bu durumu yaşan sıkıntı oluyor mu erken doğum yapmak tedirgin oluyo.. Yaşayanlar bilenler yardımcı olabilir mi 😍
Mavilianne IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Benim de sınırdaydı çikolatayı tatlıyı azalt dedi azalttım normalde dönmüştü 🥰
Skn23 IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ benim arkadaşıma suyun çok fazla dediler . Ama yani erkende Doğum yapmadı 37+3 de yaptı minnoş bir kızı oldu 😊 siz kaç haftalıksınız
Ayslksa IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ bizde bugün geldik kontrolden.3 Ekim.perşembe gününe sezeryan için gün verdi doktorumuz.bebeğin amniyon sıvısı sınırda dedi fazla bekletmeyelim dedi. 38+1 oluyoruz
medine_ IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ bizzat ben☺️Benim suyumda fazla 37+5 haftamdayım hala da fazla şeker de çıkmadı aksine son 1 ayda hamurişini çok çok yedim hala doğurmadım ama ki o kadar da çok hareketliyim hiç oturmuyırum suyum hala patlamadı😂
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Mavilianne ben onlarıda yiyen insan değilim. İşte ondan şaşırdım çikolata tatlı hamur işi tüketen biri değilim çok nadir ayda bi kahvaltıda hamur işi olursa o kadar.
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Skn23 ooo çook güzel yani doktor alarm çanlaro çalıyo demedi ama işte içinde yüzen balıkları düşününce kafaya takılıyo. Rahatlamak istiyor insan. Sevindim yaa çok şükür. Umut oldu walla.
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Ayslksa senin büyümüş maşallah canım. Allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin. Ben 1 ay sonra gitcem kontrole inşallah ozaman içim rahatlatıcı bişeyler duyarım
ylzaht Benim de suyum fazla ne şunu yeme dedi ne bunu. Gebelik şekeri testi de yaptırmadım bebekte sorun olabilir yada şekerin olabilir diyor su fazlalığı ondan diyor korkuttu baya beni 😥
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ ylzaht bana yürüyüş dedi bana. Ama hadi yüksek tehlikeli demedi 1 ay sonra kontrolde bakcaz dedi takip dedi. Sen kaç haftalıksın.
ylzaht medine_ Nedeni belli mi peki 😁😁 bana bebekte sorun vardır midesi bozuktur böbreği şöyledir falan filan diyorlar suyum fazla deyince
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ medine_ hay maşallah nasıl keyifli anlatıyo. Yani çokta bişey olmuyo diyorsun. Benim fazla demedi ama yakın dedi.
medine_ IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ valla ben mi çok rahat davranıyorum bilmiyorum ama abartılacak bi şey olduğunu da sanmıyorum çünkü forumda da çok duydum suyu fazla olup doğuramayanları😅
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ medine_ bilmiyom rahat mısın ama iyi oldu yani benide rahatlattın. Sağol bakalım hayırlısı ile bir ay sonraki kontrolde ne olacak.