Sumecee Doktorum Çatı muayesi sırasında kendimi aşırı sıktığım için normal Doğum yapamazsınız lütfen rahat olun böyle olmaz sezeryan demek istemiyorum ama rahat olmanız lazım Doğum başladığında saat başı biz muayene edicez dedi sizce ne yapmalıyım😒
Misskokulumm Sumecee çok mu zorlandın kuzum yani açıkçası ne desem bilemedim açıklık kontrolü bazen yarim saatte bir yapılıyo eğer çok zorlandiysan akışına bırak hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲😘
Banu_ayaz Bende sıktim kendimi biraz canim yandi baya dogumunda zor olur dedi bana sezeryan istemeyen ben acaba mi diye dusunur oldum kafam karisti akisina birakmayi dusunuyorum baktim dayanamiyorum zorluyor o esnada donerim sezeryana diyorum ama bakalim hayirlisi artik
Sersed Korkmayn kizlar bende cok korkmuşdum. Yapamayacağm diyordum. Sezeryan olacagm diyordum. O an sanci anında o cati muaynesi anlamiyorsun bile .. iykide normal yapmışm diyorsun. Dogdukdan sonra hersey geciyor. Açilma oldukca zaten. Acıda azaliyor
Sumecee Sersed evet akşam 6 a kadar aynı sancı devam etti acilden giriş yaptım direk doğuma aldılar açılma 7 8 cm miş