Nuraan_k 7+3 dün aşırı bulantı ve biraz kanama nedeni ile acile gittim ultrasonda kese gözüküyor ama henüz bebek yok dedi başına gelen varmı ? ne zaman boş gebelik tehşisi koyarlar ?
maybeone_34 Nuraan_k aslında tanıdığım birinin başına geldi kimyasal gebelik olarak söyleniyor? Dr içini nasıl göremedi 6haftalıkken bile içeride nokta var size kendi ultrasonumu atacağım 6haftalıkken olan
maybeone_34 Nuraan_k https://eksiup.com/p/df196432anx5 Burada 6+4 tü. İnce çizgi gibi görünmesi gerek kesenizde
Kubraseyit00 Nuraan_k canim 9. Haftaya kadar bekle bebek gorunmezse 9. Haftada bos gebelik denebilir. Belki gec dollenmedir
Sinemalan Nuraan_k arada oluyor böyle şeyler benimde ilk kese göründü bebek görünmedi 8.haftada gittim kalp atışını da duydum korkmayın bisey olmaz inşallah 8.haftadan sonra görünmese doktorunuz sizi uyarır zaten
Kubraseyit00 maybeone_34 ayy benim ultrasonum sandim bianda o kadar benziyor 😂😂 cinsiyeti belli mi bebeginizin ? O kadar ayni ki merak ettim
Aykam123 Bende 6+2de kalp atışı vardıya. Bende de düşük tehlikesi vardı, kalbıni duyunca çok ağlamıştım
maybeone_34 Kubraseyit00 12.haftada bana da kız dediler özel hastane 2 ayrı özel hastaneye gittim ama emin değillerdi. En son devlete gittim erkek bebek yapısı dedi bilemedim bende 😓
Ebru_123 Nuraan_k benimde öyle oldu geç göründü. Stres etmeyin 9 haftaya kadar bekleyin bakalım ne olucak. Geç döllenmelerde öyle olabiliyor
Deletedmom2224 Nuraan_k geç döllenme olmus olabilir. Ultrasonda kese kaç haftalık çıkıyor? Merak etmeyin 9 10. Haftada bile görülen bebekler var erken davranmayın derim
Nuraan_k daha bebek görünmediği için bi tahminde bulunamıyorlar şimdilik adet tarihine göre hesaplıyorlar
Kubraseyit00 maybeone_34 ay benimde umudum 15. Haftada soyler diye insallah gorur ya bir oglum var onu 15. Haftads direk soylemisti