SuleDoruk Se19 aksine Dereotu bol bol yemelisiniz (hem hamilelik hem doğum sonrasın da). Süt artışın da oldukça faydası var
Deletedmom133 Skn23 etli çiğ köfte maydonoz şarküteri ürünleri kafein içeren ürünleri ama günlük limiti asmadigin sürece sıkıntı yok
online_mom Minica_Eylul ya benım canım neler çekıyo bi bilsen 😂😂🙈ama yıyemıyorum zaten midemede dokunuyor sonra hafif şeyler yemek zorunda kalıyorum 💁🏻♀️🤗
Minica_Eylul online_mom canımız istiyor evet bir yandan bazen yapasım bile gelmiyor napacagimi şaşırıyorum 🙈😂 şimdi sırada boyoz ve şambali tatlısı var nereden aklıma geliyor insanın 😊😉😊😂🙈
asli_kerem Skn23 oğluma hamileyken sakatatın her türlüsü yasak demişti doktorum. Şimdiki doktorum diyorki ciğer beyin vs. yiyemezsin. Ama kokoreç işkembe güvendiğin yerde yiyebilirsin 🤷🏻♀️ Sanırım işime geliyor arada nadiren işkembe kaçamağı yapıyorum 🙈
online_mom Minica_Eylul bende hiç aşermedim ya eşim diyokı son 2 ay aşerirmişsin acaba aşercekmısın 😂😂 çok yadırgıyo başına gelmedi tabi kolay sanıyo aşermeyi.gece şehir dışına yollıcam haberı yok 😂😂🙈
Mgtl Skn23 şalgam kesinlikle tüketme acayip kusturuyor. Yeşil ceviz de yeme. Üzüm şeftali de aynı şekilde yiyeceksen de 1 tane üzüm 1 dilim şeftali ye canın çok çekerse. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😊
Esarikay Skn23 benim doktor seftaliyi özellikle önerdi valla canım. Kavun karpuz incir yerine şeftali ye daha düşük şeker oranı var dedi
Baloglum93 Pişmemiş et ürünleri yememeye özen gosterilmeli bakteri açısından jambon salam gibi ürünler alkol sigara uyuşturucu madde bazı ağrı kesici kas gevseticiler aşırı tuz aşırı şeker
acemilikabidesi Betuel11 maydonozun düşürme ihtimali var demişti biri ne kadar doğru bilmiyorum o gün bu gündür korkuyorum ağzıma sürmedim 🤷🏻♀️
Skn23 acemilikabidesi yemekte bi sakıncası yoktur bence Salatanın içinde yemeğin içinde hep yiyorum . Ama kaynatır suyunu içersen aç karnına bi tabak yersen edersen zararı olabilir.
Emin_e Skn23 ananasi ilk 3 ay abartmayin ben biraz fazla yemistim o gun kanamam oldu bir kac yerde kanamaya sebep olabiliyormus...