Aryakurt Bebeğin cinsiyeti kalp atışıyla anlayan var mı öyle diyenler var yalan mi acep 😂 140 üzeri kiz 140 altı erkek deniliyo doğru mu 😂
Fdle Aryakurt benim kızımın kalp atışı hep 150 ile 160 arası oluyor bilmiyorum ne kadar doğru ama 140 üzeri yani
Sbldgn İlk kalp atışı için geçerli sanırım keseden sonra kalbini dinliyolar ya , doğru olduğunu düşünmüyorum açıkcası :)
Aryakurt Osgem2019 Zaten nettin çoğu yalan haber benimki 12 haftalık 3 günlük 6 gün önce hastaneye gittik 110 atıyordu diye bizim komşu aaaa erkek dedi bende yalan vs dedim nette de yazıyor felan dedi 😀😀😀 ultrason fotosundan anlamadı kalp atışından anladı 😂😂😂
Aryakurt Ozlembjk Zaten nettin çoğu yalan haber benimki 12 haftalık 3 günlük 6 gün önce hastaneye gittik 110 atıyordu diye bizim komşu aaaa erkek dedi bende yalan vs dedim nette de yazıyor felan dedi 😀😀😀 ultrason fotosundan anlamadı kalp atışından anladı 😂😂😂
Aryakurt Zaten nettin çoğu yalan haber benimki 12 haftalık 3 günlük 6 gün önce hastaneye gittik 110 atıyordu diye bizim komşu aaaa erkek dedi bende yalan vs dedim nette de yazıyor felan dedi 😀😀😀 ultrason fotosundan anlamadı kalp atışından anladı 😂😂😂
Osgem2019 Aryakurt ahah ya benim ultrasyon fotosundan siteler oluyor ya hep erkek diyorlardı onu tutturdular da kalp atışı ne alaka ya 🤣