Ebruss Merhaba arkadaşlar bu formu hergün aktif kullanan hikayeleri okuyan bir anne adayıyım. Doktorum bana bu hypnobirthing kitabını önerdi. Yani beyninizi kullanarak sakin sakin de doğum yapılabileceğini acısız doğum sürecini atlatabileceğinin de mümkün olabildiğini anlatıyor. Ben yeni başladım çok güzel hikayeler var sürükleyici geçiyor, herkesin doğumu kendine özeldir tabii ama bilinçli olmakta fayda var. Şiddetle tavsiye ediyorum. Herkese hayırlı doğumlar versin Rabbim 💕
ballicoreklerim Ebruss çoktan heveslenerek aldığım ama okuyup bitirsem de Sezeryan olacağı icin üzüldüğüm bi kitap ama mükemmel içeriği var normal Doğum icin cok iyi bi kitap
Arc-cansu Kitabı ben de okuyorum yarısına geldim. Ben de beğenerek okuyorum inşallah doğum zamanı da yardımcı olur bu fikir :) kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar..
Ebruss ballicoreklerim olsun vardır bir hayır inşallah hızlıca toparlarsınız öyle yada böyle kokularını aldıklarımızda o acı kalmayacaktır 😇
ballicoreklerim Ebruss evlatlarımın sağlığı herseyden önemli canım yeterki sağ elleri ayakları düz sağlam doğsunlar ben çekerim acısını onları rabbim korusun hepimizin yavrularını inşşşalah ☺️💜