Bade0501 Herkese merhaba, 6.ayımı dolduruyorum ve ne zaman süt içsem kızım karnımda takla atıyor :)) Sizin bebeklerinizde de herhangi bir şeye böyle bir hassasiyet söz konusu mu? ☺️
Hll Bade0501 benimki maşallah yesemde yemesemde hareketli😁8.ayımızdayz yeri dar geliyor sıkıldı galiba😂
defne55 Bade0501 iki gün aç da kalsam oynuyor her buldugumu yesem de oynuyor o yüzden neye tepki verdiğini çözemiyorum 😂😂
Ozican Bade0501 benim çocuk bir tembel bir tembel 🤣 uykucu böyle uslu 29 haftalığım sağlam tekme yiyemedim daha 🤣
Nuur2001 yiyeceğe değil de temizliğe 😂 dün akşama kadar temizlik yaptım o da hiç durmadı yerinde normalde 1 paket çikolata yerdim bana mısın demezdi kızım 😂 bende 5 aylık hamileyim 🤰
Bade0501 Nuur2001 Ben de genelde çikolata yendiğinde çok hareketlendiklerini duyuyorum ☺️ Çok yoruldun, otur artık demek istiyordur 😄
Nuur2001 Bade0501 benim miniğim herşeyin tersini yapıyor sanırım 😍 kontrole gittiğimde doktor bebeği göremiyorum git yemek ye hareketlensin dedi ellerini yüzüne koyup uyumuştu 😂
Ozican Bade0501 inşallah ☺ 29 haftalık var mı acaba tekmeleri nasıl ben dürtüyorum bazen böyle rahatsız ettim diye sinirleniyo 🤣
Umran_ Bade0501 ben ağzıma lokma koyup çiğnemeye başlayınca hareketleri başlıyor ne yediğimin bir önemi yok 😁😂 bizde yarın 36 oluyoruz inşallah 😊
Edaa3595 Benim kızımda da sadece su içince tepki veriyor başka hiç bi içeceğe yada yiyeceğe tepkisi yok 😂😂
Bade0501 Ozican 24.hafta bitti benim, 7.ayın başındayım. Uyku saatlerini düzene sokmuş gibi görünüyor, uyandığında muhakkak sağlam bi tekme yiyorum çünkü :)
Crescent96 Yemek yediğimde felaket atağa geçiyor😆 Birde çikolatayı çok seviyor çoğu bebekler gibi ❤️❤️