diladbk07 16 hafta 1 günlük hamileyim ve aşırı bel ağrım var hareket etmekte zorlanıyorum lütfen ağrılarımı hafifletecek bir şeyler önerir misiniz ?
Ozican diladbk07 solunuza yatın ve dinlenin. Ben 29 hastalığım şuan belim kopacak derecesinde çözüm maalesef yok.
Handaan diladbk07 benimde gebelikte olmuştu bel ağrısı herkez oğlun olacak diyordu gerçeklik payı varmi yokmu bilmiyorum ama gerçektende bi oğlum oldu oğlan bel ağrısı yaparmış ilk günden beri kız ise kasık ağrısı öyle duydum bende öyle olmuştum
Handaan diladbk07 benimde gebelikte olmuştu bel ağrısı herkez oğlun olacak diyordu gerçeklik payı varmi yokmu bilmiyorum ama gerçektende bi oğlum oldu oğlan bel ağrısı yaparmış ilk günden beri kız ise kasık ağrısı öyle duydum bende öyle olmuştum
exenica Doktorunuz sakınca görmüyorsa pilates yapabilirsiniz, benim doktorum 20.haftadan sonra öneriyor. İnanılmaz etkisi oluyor , haftada 2 saat gidiyorum.
diladbk07 Handaan evet oğlanmış benim ki de şuan 19 haftalık olduk herkes pek bi çare yok diyor teşekkür ediyorum yinede 🥰