Ezgielif Kızlar merhabalar 8 haftalık hamileyim, 4 yasında kızım var ilk hamileligimde de mide bulantısı ve kusmadan sikayetciydim düzgün beslenemez oldum. Doktorum Prilam Dr diye bir bulantı hapı vardı fakat hic ise yaramiyor kullandiginiz ve etkili olan ilac oldumu varsa ismini yazabilir misiniz
Aktassibel Ezgielif bende som haftakarımdayım canım 36. Haftamdayım geceleri hala midem bulanıyor ara sıra kalkıp içiyorum dramamine 10 dakika sürmeden kesiyor mide bulantımı
ballicoreklerim Ezgielif bende aynısından kullandım bi sorun olmadı suan 18 haftalığım bıraktım bi haftadır rahatım mide bulantısı Yok cok şükür 🙏 gece yatmadan iki tane içebilirsin öyle daha etkili oluyor
Ezgielif Ilkheyecanim tesekkür ederim bulantıyı kesiyormuydu peki? bana verdigi ilac sadece cok uyku yapiyor bulantiyi kesmiyor
Ilkheyecanim Ezgielif evet çok memnundum banyodan gelemiyodum resmen mide bulantısından onu içince rahatlıyodum
Ezgielif Aktassibel cok tesekkür ederim 😊 bende kızımda son haftalara kadar mide bulantısını yasamıstım, bu sefer umarım o kadar uzun sürmez
Ezgielif ballicoreklerim tesekkür ederim Allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin bebislerimizi ❤ kontrole gitmeme 2 hafta var doktoruma yazicam
ballicoreklerim Ezgielif amin inşşalah rabbim sizinde evladınızı size bağışlasın saglıklı doğumlar ☺️🙏